200 g cartofi
100 g branza de vaci
1 ardei gras
1 legatura de patrunjel
1 ou
boia, sare si piper dupa gust
Preparare:
Cartofii se fierb. Branza de vaci se amesteca cu ardeiul si patrunjelul tocate marunt; se potrivesc de sare, piper si boia, dupa gust. Se serveste pe o farfurie, cu cartofii facuti piure, amestecul de branza deasupra si oul fiert tare taiat in sferturi alaturi.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala
Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!