Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Cartofi cu kaizer afumat si cascaval

Cartofi cu kaizer afumat si cascaval
de la 2017-05-26
Cartofi cu kaizer afumat si cascaval

O reteta delicioasa pentru zilele in care nu vreti sa petreceti prea mult timp in bucatarie o reprezinta cartofii umpluti cu kaizer afumat si cu cascaval.


Reteta de cartofi cu kaizer afumat si cascaval ii va surprinde atat pe musafirii neanuntati, cat si pe membrii familiei, care s-au plictisit de retetele clasice pe care le tot repetati de la o saptamana la alta!

Aveti nevoie de:

- 6 cartofi mari
- 300 degrame de kaizer afumat feliat
- 150 de grame de cascaval
- 50 de grame de unt
- o ceapa
- sare, piper si rozmarin

Cartofi cu kaizer afumat si cascaval - modalitate de preparare:

Lasati cuptorul sa se incinga la 200 de grade Celsius si intre timp curatati rapid cartofii, si apoi incercati sa ii crestati ca in fotografia de mai jos.


Stropiti cartofii cu unt, adaugati sare, piper si rozmarin dupa gust si asezati-i pe o tava cu foaie de cupt si ii puteti baga la cuptor pentru 30 de minut.
Intre timp, feliati kaizerul afumat cat mai subtire, radeti cascavalul (eu am ales unul in doua culori, dar puteti folosi si un singur tip) si puneti o ceapa la calit in tigaie, pana devine usor aramie.
Dupa 30 de minute scoateti cartofii, care se vor desface usor unde i-ati crestat si umpleti acele spatii cu bucati de kaizer. Adaugati si putina ceapa calita deasupra si introduceti din nou tava la cuptor pentru inca 30 de minute, dupa ce ati stropit din nou cu unt.



Cand cartofii devin moi, opriti focul si adaugati cascavalul ras deaasupra si mai lasati tava in cuptor pentru cinci minute, pentru a se topi.
Gustarea este gata si poate fi servita cu salata de muraturi.

Pofta buna!

Iata o alta reteta senzationala: cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi>>




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.05 din 5 - 28 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cartofi la cuptor

Spune-ne opinia ta despre "Cartofi cu kaizer afumat si cascaval"



10 - 8 =

Cele mai citite articole

Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. ...
Inaltimea este un subiect tabu pentru multe dintre femeile din ziua de azi. Toate isi doresc sa fie ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0