Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Castravetii, ideali pentru detoxifiere si slabire

de Alina Ilie la 2016-08-11
Castravetii, ideali pentru detoxifiere si slabire
Castravetii vin cu o multime de beneficii pentru sanatate, iar acest articol scoate in evidenta unele dintre ele.


Despre castraveti este bine sa stii ca au cele mai multe vitamine de care organismul are nevoie intr-o zi pentru a avea energie. Acestia contin fosfor, magneziu, zinc, potasiu, fier, calciu, acid folic, vitamina B6, vitamina B2 (riboflavina), vitamina B3 (niacina) si vitamina B1 (tiamina).

Pentru a avea energie intreaga zi, poti sa bei dimineata, in locul cafelei, un smoothie cu castravete, mar si banane. Hidratii de carbon si vitamina B asigura organismului un plus de energie si vitalitate, crescand astfel capacitatea de a face fata situatiilor stresante.

Daca faci suc de castraveti cu morcovi, poti scapa de durerea cauzata de atrita, reducand nivelul acidului uric.

Ten gras, cearcane, celulita? Scapa de toate cu castraveti! Acestia contin fitochimicale, recunoscute pentru efectul lor protector asupra celulelor. De asemenea, feliile de catravete ajuta la calmarea arsurilor solare.

Castravetii sunt un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele in plus. In cazul in care ti se face foame intre mese, poti rontai cateva rondele de castravete.

In plus, castravetii elimina apa in exces din organism, stimuleaza si usureaza tranzitul intestinal si elimina depozitele de grasime.

Mai mult, iti asigura o respiratie proaspata. Bacteriile care cauzeaza respiratia urat mirositoare vor fi distruse de fitochimicale prezente in castravete.

Pentru a evita mahmureala si durerea de cap de dupa o petrecere senzationala, mananca castravete inainte de a merge la culcare. Acesta are suficienta vitamine din complexul B, zahar si electroliti pentru pentru a reduce durerea de cap.

Mai vrei si alte motive pentru care e bine sa mananci castraveti? Sa stii atunci ca acestia previn diabetul, reduc colesterolul si mentin tensiunea arteriala la limite normale.

Sursa: 54health.com
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pierdere in greutate

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0