Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de importanta este ordinea in viata ta I

Cat de importanta este ordinea in viata ta I
Elibereaza-te de orice balast, pentru ca nu vei putea zbura decat cu un bagaj foarte usor. Lucrurile inutile din locuinta si birou iti impovareaza sufletul mai mult decat isi pot imagina unii. Constientul tau a invatat sa priveasca dincolo de rafturile dezordonate sau de camerele pline cu lucruri vechi, insa subconstientul tau este suprasolicitat si impovarat de ele. El nu va putea fi liber decat cand toate lucrurile inutile vor disparea din casa. Curioasele efecte ale obiectelor inutile si cum le poti evita      Dezordinea cronica nu este deranjanta doar atunci cand vrei sa faci curatenie intr-o incapere. Prea multe obiecte adunate nesistematic iti ataca permanent, in mod frontal, trupul si sufletul. Cu timpul, constientul tau invata sa-i faca fata, in schimb subconstientul nu reuseste acest lucru. Citeste in continuare despre efectele negative ale lucrurilor inutile asupra vietii tale, lucru dovedit de numeroase studii. Frica de viitor Daca esti inconjurat de mai multe obiecte decat poti suporta, vei dobandi o senzatie de slabiciune la nivel subconstient. Aceasta se poate transmite si in alte domenii ale vietii, in care anterior ai dat randament maxim. Obiectele inutile iti franeaza dezvoltarea, pentru ca de multe ori obiectele pe care le-ai pastrat sunt legate de diferite amintiri si astfel te tin prizonier al trecutului. Iata sfatul nostru: Gandeste-te cu recunostinta la oamenii care au legatura cu obiectele care te inconjoara. Pastreaza pentru fiecare persoana cate un obiect sentimental deosebit de frumos sau valoros si scapa de restul. Amintirea matusii Maria va deveni unica si mai pretioasa daca o vei asocia cu un sirag nobil de perle, si nu cu un dulap mare, plin ochi cu vesela nepractica si demodata. Cand vei avea mai mult spatiu pentru obiecte noi, vei face mai mult loc viitorului in viata ta. Obezitatea Nu e o gluma: obiectele inutile te pot in grasa! Aceasta descoperire curioasa a fost facuta de specialista britanica in descongestionare Karen Kingston, prin observatii extinse pe mai multi ani: oamenii care au multe troace in casa sunt adeseori supraponderali. Este posibil ca atat grasimea corporala cat si valorile materiale sa aiba un rol de autoaparare. Obezitatea este adesea legata de „constiparea“ emotionala: Daca nu te poti elibera de anumite sentimente si pastrezi tot felul de vechituri ca amintire, si corpul tau va incetini procesele metabolice si va trece pe „acumulare“. Iata sfatul nostru: incepe cu o dieta pentru locuinta tindopata“. De multe ori, dupa cum relateaza frecvent clientii lui Karen Kingston, aceasta este mai usoara decat dieta pentru corp. Ea va urma ca o etapa ulterioara. O femeie a formulat aceasta idee in felul urmator: „In locuinta goala pur si simplu nu m-am mai putut indopa atata“.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0