Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat timp poti sa iti plangi fostul iubit pana te indragostesti din nou?

de Sunt Fericita la 2015-04-29
Cat timp poti sa iti plangi fostul iubit pana te indragostesti din nou?
Nu stiu sincer ce sa spun. La mine totul se petrece in mod natural. Asa ca nu am un anumit termen pe care sa il pastrez de la momentul unei despartiri si pana cand am voie din nou sa ma indragostesc.


Daca se intampla, sa fie intr-un ceas bun. Cel putin asa consider eu. Si se poate sa nu am dreptate 100%. Sunt si alte persoane care nu imi impartasesc opinia.

Si evident ca daca l-ai iubit mult pe fostul iubit, o sa cam suferi. Si se prea poate sa nu iti arda de cunoscut noi barbati, oricat de interesanti ar fi.

Si totusi... Ce te faci cand tocmai ai iesit dintr-o relatie si deja te indragostesti... Stai si bocesti cat este regulamentar acceptat?

Sau te arunci in bratele unui nou barbat care te poate face sa uiti de toata suferinta?

Evident, raspunsul meu este unul singur. Fa ce iti spune inima si ce iti spune intuitia. Daca stii ca este un om bun, daca tu crezi ca te merita si ca vei putea sa te comporti admirabil in aceasta noua relatie, atunci nu sta pe ganduri. Poate ca il pierzi pe omul visurilor tale.

Dar atentie sa nu sari prea repede in noua relatie fiindca ai multe de invatat din cea care tocmai s-a sfarsit. Descopera ce greseli ai facut si ai grija sa nu le mai repeti.

Si mai ales, ai grija sa nu faci o greseala si mai mare: sa cauti un inlocuitor pentru fostul iubit. Nu uita ca nu ai voie sa compari 2 barbati, ca nu trebuie sa il cauti pe fostul iubit in toti barbatii pe care ii intalnesti in calea ta, ca fiecare este unic si ca trebuie sa fii iubita si sa iubesti autentic, pur, din inima.

sursa foto: StockPhoto.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 0.87 din 5 - 39 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0