Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cati bani dau femeile pe cosmetice si care sunt produsele lor preferate

de Sunt Fericita la 2016-03-15
Cati bani dau femeile pe cosmetice si care sunt produsele lor preferate
Pasiunea femeilor pentru cosmetice este binecunoscuta. Oricat de multe am avea, parca niciodata nu sunt de ajuns. Si daca primim 10 lotiuni de corp, cu siguranta suntem nemultumite ca nu avem si o crema de ochi. Atunci cand gasim in sfarsit un blush potrivit tipului nostru de ten se termina rimelul sau creionul negru si cand il inlocuim, ramanem fara ruj rosu.


Cu siguranta ai trecut macar o data prin situatia descrisa. Si cu siguranta si pe tine te ingrozeste gandul ca ti-ai putea uita fondul de ten acasa atunci cand pleci in concediu.

Pasiunea femeilor pentru cosmetice a atras atentia celor mai mari retaileri de produse de infrumusetare si de fashion, printre care Sole Luxuri Boutique, care a realizat o cercetare pentru a descoperi cati bani cheltuiesc femeile pe cosmetice.

"Daca in urma cu 5-7 ani femeile preferau sa-si cumpere cat mai multe produse de infrumusetare, in ultima perioada, datorita varietatii foarte mare de branduri si cosmetice disponibile pe piata, clientele au inceput sa-si selecteze mai atent produsele necesare si sa reduca numarul acestora, in favoarea calitatii", a declarat Angela Tiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.  

Astfel, potrivit reprezentantei companiei, suma medie pe care o femeie o aloca pentru achizitionarea produselor de infrumusetare necesare ajunge la circa 500 lei si cheltuie aceasta suma, in medie, o data la trei luni.
 
Ce nu lipseste din cosul de cumparaturi: fondurile de ten, rujurile si rimelurile

Conform unei analize realizate de catre echipa SOLE, cele mai frecvente trei produse ce se gasesc in cosul de cumparaturi de cosmetice sunt fondul de ten, un ruj si un produs pentru ochi, cel mai adesea fiind vorba de un rimel.

In ceea ce priveste impartirea bugetului, fondurile de ten ocupa cea mai mare pondere, reprezentand circa 25% din totalul sumei alocate. Urmatoarele produse pentru care romancele aloca sume mai mari de bani sunt rujurile si produsele pentru infrumusetarea ochilor.

"Explicatia este destul de simpla. Tendintele din ultimii ani au promovat un look natural, in care accentul se pune pe un ten curat si sanatos, atent accentuat de o pata de culoare pe buze sau in zona ochilor", a completat reprezentanta companiei.

De asemenea, potrivit cercetarii, acestea sunt si cel mai frecvent inlocuite produse, durata lor de viata fiind de maximum 3 luni, perioada in care fie sunt epuizate, fie sunt inlocuite din dorinta de a incerca ceva nou.

In plus, in functie de stilul de infrumusetare preferat de fiecare femeie in parte, aceste trei produse de baza sunt adesea completate de farduri, pudre si creme de ten hidratante sau antiaging. Mai mult, unul dintre produsele care a castigat o popularitate aparte in ultima perioada  si care se afla, de asemenea, pe lista celor mai cumparate produse, este tusul negru, un inlocuitor excelent al creionului dermatograf.

"Analizand tendintele prezentate la inceputul anului in cadrul Saptamanilor de Moda, se poate observa ca look-ul clasic, natural, va domina si anul acesta, punandu-se un accent sporit pe nuante deschise in alegerea rujurilor, dar pe culori mai vii in ceea ce priveste fardul de pleoape", a mentionat Angela Tiboc.

In ceea ce priveste modalitatea de achizitie, Angela Tiboc afirma faptul ca vanzarile din magazinele fizice sunt mai mari decat cele realizate in shop-ul online, in cea de-a doua ipostaza femeile apeland doar in cazul in care au testat deja produsul in magazin sau l-au mai folosit anterior.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre produse cosmetice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cosmetice

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0