Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce alimente sa consumi pentru a scapa de celulita

de Camelia Diaconu la 2020-05-22
Ce alimente sa consumi pentru a scapa de celulita
Celulita, cel mai deranjant dusman al femeilor, reprezinta depozitele de grasime care sunt acumulate sub piele. Apare din cauza incapacitatii organismului de a elimina toate toxinele, grasimile si lichidele si de cele mai multe ori, celuita are un aspect inestetic. Insa cum o eliminam? Ce ar trebui sa fac pentru a scapa de celulita si care este alimentatia potrivita pentru a sta departe de celulita?


Celulita are aspectul unei coji de portocala si de multe ori o parte din ea este eliminata cu ajutorul exercitiilor fizice, masajelor anti celulitice ori tratamentelor speciale. Insa, pe langa aceste aspecte, alimentatia joaca un rol important si datorita ei, poti scapa de aceasta problema deranjanta, celulita.
 
Iata cateva trucuri pe care trebuie sa le stii, atunci cand vine vorba despre eliminarea celulitei cu ajutorul alimentatiei: 
 
Fructe de padure. Exista cateva alimente de nadejde, care, consumate in mod regulat, lupta impotriva aparitiei celulitei, printre acestea se numara si fructele de padure. Gustoase si sanatoase, fructele de padure imbunatatesc vizibil aspectul pielii si, consumate in mod regulat, la micul dejun impreuna cu alte fructe precum zmeura sau murele, te pot ajuta sa scapi de celulita. 
 
Citrice. Sunt bogate in antioxidanti si consumate regulat imbunatatesc circulatia sangelui, dar ajuta si la corectarea anumitor dezechilibre aflate in interiorul celulelor, dezechilibre care pot duce la aparitia celulitei. Poti consuma citrice precum grapefruit, portocale, lamai, in cantitatea pe care ti-o doresti, bineinteles fara sa faci exces.
 
Banane si mango. Si cele doua fructe, consumate frecvent au rolul de a imbunatatii circulatia sanguina, aspect important in preventia aparitiei celulitei. Sunt alimente bogate in vitamina C, care stimuleaza productia de colagen si, totodata, reduc aspectul cojii de portocala.
 
Broccoli. Bogat in vitamina C, consumul de broccoli imbunatateste capacitatea antioxidanta a celulelor. Broccoli contine acid a-lipoic, care are rol citoprotector, dar si induce secretia unor enzime detoxifiante. De asemenea, rolul acidului a-lipoic este acela de a prelungi durata de viata a celulelor si de a le intari rezistenta impotriva altor procese oxidative.
 
Diuretice. Produse alimentare precum castraveti, telina, ceapa ori sparanghel sunt in masura sa previna retentia de apa, dar si balonarea, tocmai din acest motiv sunt in masura sa previna si aparitia celulitei. Consumul regulat de diuretice sunt elementare daca iti doresti sa elimini aspectul cojii de portocala. 
 
Usturoi. Cunoscut pentru o multime de beneficii naturale pe care le ofera, usturoiul este si un adjuvant natural atunci cand vine vorba de preventia celulitei. Cunoscut pentru faptul ca este un antibiotic natural, care imbunatateste sistemul imunitar, usturoiul contribuie la eliminarea substantelor toxice din corb, imbunatateste circulatia sanguina si reprezinta un obstacol pentru celulita.

Sursa foto: pinterest.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.12 din 5 - 13 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0