Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce barbati le plac femeilor? Depinde de perioada lunii

Ce barbati le plac femeilor? Depinde de perioada lunii
Cercetatorii de la UCLA, dupa ce au trecut in revista zeci de studii asupra modului in care se schimba preferintele femeilor in materie de barbati in functie de fazele ciclului lunar, au ajuns la concluzia ca femeile la ovulatie prefera barbatii masculini, nu pe cei pentru care ar opta pentru o relatie de lunga durata.


Trasaturile foarte masculine ale fetei, comportamentul de mascul alfa si un anume miros corporal sunt caracteristicile care le atrag pe femeile in faza de ovulatie (cea fertila). Inconstient, suntem atrase de ceea ce indica o calitate buna a genelor, de potentiali parteneri „perfecti”. Este vorba, spun cercetatorii, de o adaptare care a aparut ca urmare a nevoii de a mari sansele de supravietuire ale speciei. Inainte ca medicina sa fi redus drastic mortalitatea infantila, preferintele femeilor in matere de parteneri sexuali au fost, probabil, o strategie evolutiva de a mari sansele de supravietuire a copiilor. 
In fazele nonfertile in schimb, femeile prefera barbati cu trasaturi masculine mai putin pronuntate, caci acestia sunt parteneri de lunga durata mai siguri.
Cercetatorii de la UCLA au analizat timp de 3 ani datele adunate din peste 50 de studii in domeniu, aplicand calcule matematici pentru a putea extrage concluzii statistice.
Cele mai puternice corelatii au fost identificate in cazul mirosului corporal al barbatilor. Femeile au fost rugate sa miroasa tricouri purtate de barbati si sa estimeze gradul de atractivitate a acestora pe baza mirosului. Cele din perioada fertila a ciclului au preferat mirosul barbatilor cu accentuata simetrie faciala si corporala asociata, la multe specii de animale, cu o stare mai buna de sanatate si o mai buna calitate a genelor.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0