Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce bauturi sa iti prepari daca vrei sa slabesti

de Camelia Diaconu la 2020-08-05
Ce bauturi sa iti prepari daca vrei sa slabesti
Atunci cand vrei sa slabesti esti hotarat sa incerci cele mai aspre diete care promit pierderea kilogramelor in plus intr-un timp cat mai scurt. Insa, de multe ori, daca dieta nu este in stransa legatura cu un stil de viata echilibrat, aceasta nu ofera cele mai bune rezultate. Daca vrei sa slabesti, trebuie sa stii ca, pe langa mancare si consumul anumitor bauturi este unul benefic. Iata ce trebuie sa bei si cum este indicat sa prepari bauturile.


Bauturile preparate din ingrediente naturale pot fi aliatul ideal pentru metabolism. Te pot ajuta sa capeti energia de care ai nevoie, la fel si sa pierzi kilogramele care iti dau batai de cap. Poti incerca urmatoarele idei:
 
O bautura racoritoare din lamaie si ghimbir. Ai nevoie doar de o radacina de ghimbir, o lamaie si apa rece. Gingerol, substanta aflata in compozitia ghimbirului poate fi un adjuvant natural pentru tratarea afectiunilor la nivelul stomacului precum gastrita sau diareea. Astfel ca, daca este consumata in mod constant, bautura te poate ajuta si sa scapi de kilogramele in plus. 
 
Ceai verde. Este de departe cel mai cunoscut produs pentru slabit. Ceaiul verde te ajuta sa pierzi kilogramele si datorita substantei epigalocatechina pe care o are in compozitie. Pentru a nu te plictisi de gustul ceaiului verde simplu, il poti combina cu ceai de menta deoarece acesta are proprietati antioxidante care pot impiedica aparitia gastritei.
 
Otet din cidru de mar, telina, apa si piper. Este o bautura care te ajuta sa arzi mult mai repede grasimile datorita proprietatilor telinei. Telina te poate ajuta si sa scazi nivelul colesterolului rau din sange, dar si sa iti imbunatatesti functiile metabolismului. Otetul din cidru de mar ajuta si el la slabit deoarece are rolul de a echilibra presiunea de la nivelul sangelui, dar si de a imbunatati sanatatea inimii. 
 
Nuca de cocos, anans si apa. Nuca de cocos ofera senzatia de satietate, suprimand apetitul de mancare, astfel ca, bautura preparata te poate ajuta sa pierzi kilogramele in plus pe care ti le doresti. Ananasul imbunatateste digestia, iar pentru a evita balonarea si indigestia poti adauga si cateva seminte de fenicul in bautura.
 
Limonada din sirop de artar, ardei rosu si sare. Limonada este una dintre cele mai consumate bauturi mai ales pe timpul verii. Lamaia este bogata in vitamina C si intareste sistemul imunitar. Siropul de artar are rolul de a ajuta ficatul pentru a functiona in parametrii normali, iar ardeiul gras ajusteaza metabolismul, in felul acesta asigurand pierderea kilogramelor in plus. 
 
Cafea, seminte de in si ciocolata neagra. Cofeina te poate ajuta sa scapi de kilogramele nedorite, la fel si semintele de in. Ciocolata neagra nu ingrasa si o poti consuma pentru a inlocui consumul de ciocolata cu lapte.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.83 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0