Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce costume de baie se poarta in vara 2016

de Sunt Fericita la 2016-06-23
Ce costume de baie se poarta in vara 2016
Vara este anotimpul in care mergem la piscina si la mare. In timp ce unele femei prefera sa se relaxeze cu o revista in mana, un frappe si muzica bossa-nova in casti, altele prefera verile active: pleaca in croziere pe yaht, veliere sau practica sporturi nautice.


Avem corpuri si personalitati diferite, tocmai de aceea si alegerile noastre in materie de costume de baie trebuie sa fie adaptate nevoilor si activitatilor estivale. Pentru multe dintre noi, alegerea costumul de baie ideal reprezinta o provocare, dar si o dilema, pe care www.thedresser, consilierul tau in materie de shopping on-line te ajuta sa iei decizia corecta.

Costumul de baie intreg este potrivit celor care vor sa ascunda defecte: cicatrici post-operatorii, pete din nastere, kilograme in plus. In acest sens, iti recomandam costumele in nuante inchise la culoare care au un efect de subtiere al siluetei.
 
Persoanele bine proportionate si cu pielea tonifiata pot purta orice fel de costum de baie din doua parti. Atentie insa: costumele cu slip tanga nu mai sunt de bon-ton si nici topless-ul nu este recomandat celor care sunt atente la imaginea lor, chiar si pe plaja! Daca vrei sa iti evidentiezi corpul si feminitatea alege costume de baie din doua bucati in nuante tari de fucsia, rosu, albastru-turcoaz, (pe care le gasesti pe www.thedresser.ro) care sa iti puna in valoare abdomenul bine lucrat si posteriorul bombat. Daca insa posteriorul tau este prea proeminent, evita slipul cu talie joasa, iar daca nu esti multumita de forma coapselor, poarta un pareo.
 
Daca ai sanii mici este ideal un sutien cu bureti sau cu volane, daca ai sanii mari, ai nevoie de sutien cu sustinere si cu bretele ajustabile. In acest  caz iti recomandam si sutiene tip bustiera. Daca ai trunchiul lung alege costume cu imprimeuri florale sau motive tropicale si stelare. Anul acesta se poarta si costumele de baie tricotate cu aspect vintage!
 
Culoarea costumului de baie trebuie aleasa in functie de tipul de piele. Pielea deja bronzata este pusa in valoare de nuantele turcoaz, mov, alb si galben, iar nuantele inchise de negru, bleumarin, maro fac, in schimb, ca o piele nebronzata sa para si mai alba. Costumele rosii sau in alte nuante aprinse se potrivesc perfect femeilor cu ten masliniu.
 
Desigur, inainte sa plecam la plaja ne pregatim pielea: printr-un gomaj si eventual un autobronzant, iar cand ne aflam pe plaja nu ne expunem excesiv la soare.
 
Un alt lucru de care ar trebui sa tii cont este ca perioada ideala pentru cumpararea costumului este cea de la inceputul sezonului, atunci cand avem numeroase optiuni. Totodata, trebuie sa te asiguri ca iti achizitionezi un costum de baie de calitate. Acesta trebuie sa fie realizat dintr-un material elastic rezistent la soare, apa si sare, sa adere perfect pe corp, fara insa a-l strange, sa se usuce repede, sa aiba finisaje si cusaturi de calitate si balene pentru sustinerea cupelor sutienului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre costume de baie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre costum de baie

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0