Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce costume de baie sunt la moda in 2017

de Viorica Ghinea la 2017-06-21
Ce costume de baie sunt la moda in 2017
Sezonul mult asteptat a sosit in final, asa ca putem sa trecem la pasul urmator – cumparaturile. Bineinteles, de pe lista de shopping a hainelor de vara nu trebuie sa iti lipseasca costumele de baie. Descopera in acest articol care sunt principalele directii fashion in materie de costume de baie pentru vara 2017.


Daca in ultimele veri ai purtat aceleasi costume de baie, de acum ai nevoie de un upgrade complex. Acestea sunt modele care iti vor oferi un aer sexy si stylish. Nu iti ramane altceva de facut decat sa te pregatesti pentru zile relaxante la piscina ori la mare.

Sase costume de baie in tendinte in 2017



1. Costumul de baie cu imprimeu floral

Printul floral face ravagii si in vara 2017, asa ca ar trebui sa iti indrepti atentia spre un model de costum de baie decorat astfel. Indiferent ca optezi pentru un model intreg ori din doua piese, important este sa mizezi pe unul care sa iti puna in evidenta atuurile fizice. Spre exemplu, piesele de baie intregi si slipurile cu talie inalta ascund colaceii si ofera impresia de abdomen tonifiat. De asemenea, daca ai cateva kilograme pe care vrei sa le maschezi, iti recomandam sa eviti sa porti costume de baie cu imprimeuri de dimensiuni mari. Acestea adauga volum si atrag atentia asupra zonei respective.



2. Costumul de baie cu dungi

Alt imprimeu care se remarca cu succes pe lista tendintelor din aceasta vara este cel in dungi. Cele orizontale adauga volum, iar cele verticale ofera impresia de silueta zvelta. Asadar, daca ai solduri inguste, opteaza pentru un slip cu dungi orizontale si vor crea impresia de coapse mai voluptoase. La polul opus, coapsele proeminente pot fi mascate cu ajutorul unei piese cu imprimeu cu dungi verticale. Pentru o aparitie de senzatie, uita de modelele clasice si opteaza pentru unele cu detalii de croi interesante.



3. Costumul de baie cu influente military

Verdele military este nuanta spre care trebuie sa iti indrepti atentia in aceasta vara. Nicio alta culoare nu complimenteaza pielea aramie atat de bine precum o face aceasta. Completeaza tinuta de plaja cu o palarie cu boruri largi, o pereche de ochelari supradimensionati, accesorii menite sa te protejeze de actiunea nociva a razelor de soare.  Pentru un look exotic, condimenteaza tinuta cu cateva bratari impletite din piele.



4. Costumul de baie cu volane

Delicate si feminine, volanele s-au facut usor remarcate in domeniul fashion. Un costum de baie cu volane in zona pieptului nu te va ajuta doar sa oferi impresia unui bust mai generos, ci te vei asigura si ca esti in tendinte. Un model intr-o nuanta pastelata iti va oferi un look chic pentru care vei primi o multime de complimente.



5. Costumul de baie cu jocuri cromatice

Vrei sa te asiguri ca ai unul dintre cele mai frumoase costume de baie de pe plaja? Alege unul cu jocuri cromatice si vei iesi instant din anonimat. Mizeaza pe o piesa in nuante intense, cu un croi sexy, dar lejer, astfel incat sa te poti bucura de diferite activitati pe plaja si in apa.



6. Costumul de baie cu printuri tribale

Iti doresti un costum de baie original, unul asa cum nu ai mai avut pana acum? Mizeaza pe unul cu motive tribale si vei fi privita ca o zeita azteca. Completeaza outfitul de plaja cu o palarie cu boruri largi pentru a-ti proteja capul de soare. Ca sa obtii un efect cat mai interesant, iti recomandam sa incerci si tatuajele metalice. Aceste modele fac furori inca din sezoanele trecute si se afla in continuare in tendinte, asa ca le poti testa si tu efectul in vara 2017.



Principalele tendinte in materie de costume de baie in 2017 sunt chic, feminine si stylish, astfel ca, indiferent ce model iti vei cumpara, vei arata divin pe plaja.

Iata si alte haine de vara de care ai nevoie in 2017, dar si ce ochelari de soare fac furori in acest sezon!


Foto: pixabay.com, polyvore.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre costume de baie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0