Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce efecte are bicarbonat de sodiu pentru par? Trebuie sa il incerci si tu!

de Viorica Ghinea la 2019-11-29
Ce efecte are bicarbonat de sodiu pentru par? Trebuie sa il incerci si tu!
Cu siguranta stii ca bicarbonatul de sodiu este un ingredient de baza in orice locuinta. Acesta poate fi folosit cu succes in multe probleme ce tin de curatenia si organizarea gospodariei. De la mirosurile neplacute din frigider pana la curatarea instalatiilor sanitare, acest produs poate fi folosit cu succes. Mai mult de atat, avantajele acestuia pot fi resimtite si in domeniul beauty. Bloggeritele ne-au impartasit efectele incredibile pe care le are bicarbonatul de sodiu pentru par. Iata care sunt acestea si care este metoda de aplicare!


Beneficiile bicarbonatului de sodiu pentru par


Include in tratamentele de ingrijire a podoabei capilare bicarbonatul de sodiu si nu vei regreta. Rezultatele pe care le ofera devin o adevarata concurenta pentru produselor de beauty din comert, chiar daca unele dintre acestea se numara printre cele mai scumpe. Aceasta substanta alcalina are actiune antibacteriana, antifungica, antiinflamatoare si antiseptica, astfel ca este de un real ajutor in infrumusetarea podoabei capilare si  in ingrijirea scalpului cu probleme.

Daca esti curioasa sa afli ce efecte are bicarbonatul de sodiu pentru parul gras, afla ca tine cu succes sebumul la distanta. Mai mult de atat, previne si mirosul neplacut al parului. Natura alcalina echilibreaza nivelul pH-ului, mentinand pielea capului curata si sanatoasa timp indelungat.

Foloseste bicarbonat de sodiu in ingrijirea cositelor tale si poti sa spui “Adio!” matretii inca de la primele utilizari. Acest ingredient-minune curata pielea capului de scuame si previne formarea altora prin hranirea celulelor scalpului.

Datorita proprietatilor antifungice si antibacteriene, bicarbonatul de sodiu trateaza si  iritatiile scalpului, tinand la distanta dermatitele. Totusi, nu iti recomandam sa il incerci pe tot scalpul, ci sa testezi pe o portiune mica de piele. Astfel vei afla daca te avantajeaza acest ingredient, daca ai sau nu vreo alergie la el.

Podoaba ta capilara nu are volumul pe care ti-l doresti? Utilizeaza un tratament beauty pe baza de bicarbonat de sodiu si vei uita de aceasta problema. Tot ce trebuie sa faci este  sa il adaugi in cantitatea de sampon pe care o folosesti la spalat si sa insisti la radacina firelor de par.

Descopera secretele unui par de invidiat!>>


Tratamente cu bicarbonat de sodiu pentru par


Beneficiile pe care le are bicarbonatul de sodiu pentru par te-au cucerit? Atunci cu siguranta iti doresti sa incerci cel putin unul dintre tratamentele de mai jos.

Remediu naturist pentru par gras

Amesteca o parte bicarbonat de sodiu cu trei parti de apa, apoi aplica pe parul nespalat, la radacina firelor de par, acolo unde este secretat cel mai mult sebum. Lasa tratamentul beauty sa actioneze in jur de cinci minute, dupa care spala-te ca de obicei. Repeta procedeul o data pe saptamana ori la doua saptamani. Nu este indicat sa agresezi scalpul, pentru ca acest ingredient naturist poate avea actiune puternica.

De asemenea, daca ti se ingrasa parul repede, poti sa folosesti bicarbonatul de sodiu pe post de sampon uscat. Trebuie sa apelezi la acest truc gandindu-te si la cate substante chimice au spray-urile din comert in compozitia lor. Tot ce trebuie sa faci este sa presari putin la radacina firelor de par, apoi sa te piepteni si sa il intinzi peste tot. Vei impresiona pe toata lumea cu rezultatele obtinute.

Solutie pentru indepartarea matretii

Pune o lingura de bicarbonat de sodiu pe parul si pe scalpul ude si maseaza usor, prin miscari circulare, timp de aproximativ cinci minute. Clateste cu apa din abundenta. Aplica acest tratament o data pe saptamana pentru cele mai bune efecte.


Daca ai acest ingredient in casa, este pacat sa nu profiti de proprietatile lui. Efectele pe care le are bicarbonatul de sodiu pentru par te vor surprinde inca de la prima aplicare. Mai cunosti si alte tratamente care au ca baza acest ingredient? Nu ezita sa le impartasesti cu noi.

Citeste si ce spune parul despre sanatatea ta!>>


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 47 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bicarbonat de sodiu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea parului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par gras

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre matreata

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0