Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce este celulita si cum scapam de ea?

Ce este celulita si cum scapam de ea?
Intreaba orice femeie pe care o intalnesti pe strada care este definitia celulitei si vei primi o varietate de raspunsuri. Adevarul este majoritatea oamenilor nu stiu exact ce este celulita si ce provoaca acest aspect ciudat al pielii.


Cuvantul „celulita” a fost inventat acum cateva decenii, intr-un beauty-spa din Europa, pentru a descrie pielea cu aspect de coaka de portocala din partea inferioara a trupului femeii, pe fese, solduri, coapse si picioare.
Pentru ca pielea sa redevina intinsa, tonifiata si atractiva, iata cinci pasi de urmarit.
1. Nu poti scapa de bulgarii de grasime aplicand si masand un gel, o lotiune magica.
Nu le mai folosi, caci iti poti inrautati aspectul pielii. Celulita nu este o problema a pielii. Este o problema de tesut care nu poate fi corectat decat revesand cauza care a dus la atrofierea fibrelor musculare de sub punctele de celulita.
2. Tratamentele scumpe de spa iti vor manca banii, nu si problemele cu celulita. Si exista si multe riscuri de ranire in urma impachetarilor la cald, de exemplu.
Sevrviciile dureroase, periculoase si inconfortabile din saloanele de frumusete s-au dovedit ineficiente in tratarea celulitei. Publicitatea le face atractive in fata femeilor disperate si cu bani de aruncat pe fereastra.
3. Gaurile si deluletele neatractive cunoscute ca celulita nu sunt genetice si nu esti capatuita cu ele pentru totdeauna, daca le ai.
Aceste mituri sunt prezente in mintea majoritatii femeilor. Ce e mai alarmant este ca si medicii propaga minciuna.
Da, este destul de des intalnit sa vezi mama si fiica cu aspect de coaja de portocala, dar asta nu inseamna ca e genetica, ci doar ca cele doua femei nu au gasit calea de a-si tonifia muschii de dedesubt.
4. Poti scapa de celulita, indiferent de ce varsta ai.
Din moment ce celulita este o problema structurala (legata de muschi), poate fi rezolvata prin miscari simple care au in vedere zonele afectate.
Miscarile pot fi aplicate de orice femeie, indiferent de varsta si de conditia fizica. Nu conteaza daca celulita a aparut in adolescenta sau dupa sarcina sau menopauza, este tot o problema muschilor netonifiati.
5. Singurul mod testat de a scapa de celulita este prin miscari specifice ale partii inferioare a corpului.
Miscarile se axeaza pe ridicarea, modelarea si tonifierea straturilor de muschi, pentru ca acestia sa impinga in piele pentru a readuce aspectul sexi.
Rutinele de sport traditionale, majoritatea bidimensionale inrautatesc aspectul de celulita, pentru ca nu se axeaza pe intarirea fibrelor musculare. De la talie pana la glezne avem cam 90 de muschi. Cand acestia sunt neglijati, se atrofiaza, pielea de deasupra nu mai are parte de sustinerea necesara si ajungem la ceea ce noi cunoastem sub termenul de celulita.
Exercitiile trebuie efectuate de 3 ori pe saptamana. Programul a fost inventat de Joey Atlas si poarta denumirea de Synergistic Muscle Layer Stimulation si poate fi efectuat oriunde, oricand, fara aparate speciale.
Daca ai rabdare si crezi in ceea ce propovaduieste acest guru al frumusetii feminine, urmareste clipul de mai jos.
 

Sau acceseaza http://www.fitness.humanmedia.ro/


Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre celulita

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0