Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce fac pentru a avea o casa?

Ce fac pentru a avea o casa?
Intotdeauna am visat ca, atunci cand voi ajunge in plinatatea puterilor financiare, cand voi avea un serviciu stabil si o cariera care pare a urca, imi voi face o casa. Stiam de multa vreme ca voi avea mansarda, ca nu voi mai vedea ca vecinul din blocul de vizavi gateste sumar imbracat, ca voi uita de copiii vecinului care tropaie de dimineata si pana seara. Dar ca voi avea in curte un nuc solid de care voi lega un leagan pentru copiii mei.


Dar mi-au luat-o inainte niste prieteni buni si... m-am ingrozit. In primul rand, Corina a trebuit sa renunte la job, pentru ca nu putea supraveghea constructia casei si sa fie si expert contabil. „E in regula jumatate de an”, mi-a zis ea. „O sa fie mai greu cu cheltuielile, dar ne descurcam noi cumva”. A durat vreun an jumate sa-si ridice casuta lor de vis, dar inca se cearta cu vecinii pe jumatate de metru la gardul din spate, geamurile de la etaj au facut igrasie, centrala li s-a stricat de doua ori. Si, oricum, investitia pe care credeau ca o vor face a fost cu mult sub nivelul celei reale.
Cand am fost gata sa uit cu totul de paradisul meu verde, am gasit produsul CASA MULT VISATA din care am invatat cu creionul in mana, dar cu nervii intacti tot ce trebuia sa stiu pentru a-mi construi casa.
Am aflat ca, in afara de ceea ce toata lumea cunoaste pe din-afara, ca ai nevoie de un teren, autorizatii, bani, o echipa de constructori profesionisti si materiale, mai sunt o gramada de aspecte pe care, ca nespecialist, nu le poti lua in vizor de la bun inceput.
Lucrurile nu sunt simple, de aceea m-a ajutat ca lucrarea este structurata logic si prezinta argumente pro si contra alegerilor pe care le-am putea face. De exemplu, terenurile cu deschiderea pe doua sau mai multe strazi pot avea o valoare mai mica sau mai mare decat terenurile vecine cu deschiderea la o singura strada. Iar avantajul unui acces usor al amplasamentelor pe colt pot fi diminuate printr-o pierdere a intimitatii sau a utilizarii, din cauza necesitatii mutarii mai in spate.
Adauga la asta faptul ca ti se explica pe larg, in CASA MULT VISATA, de ce documente ai nevoie, cu cine trebuie sa vorbesti, ce autorizatii sa-ti iei, cum sa faci masuratori, cu alte cuvinte toate detaliile practice necesare infaptuirii unei dorinte minunate.
„Intr-adevar, informatii valoroase! Va multumesc, fiindca ati avut curajul sa publicati o asemenea informatie. Fiindca azi, toata lumea cauta sa te fure, putin de ici, putin de colea... nimeni nu iti spune cinstit: Uite, frate! Asta iti trebuie, aici mergi si-ti procuri asta! La pretul asta! Toata lumea o scalda si te trimite de la Ana la Kaiafa. Cu ajutorul sfaturilor dvs. acum stiu la ce sa fiu atent cand discut cu firma de proiectare, ce contract inchei cu firma de constructii.... Ne vedem la inaugurarea casei!“ – Vasile Oprea, Otopeni

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bani

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0