Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce genti se poarta in primavara in 2016

de Sunt Fericita la 2016-03-31
Ce genti se poarta in primavara in 2016
O tinuta nu este niciodata completa fara accesoriile potrivite. Nu intamplator Anna Dello Russo compara tinutele cu "vitamine pentru garderoba", Rachel Zoe cu "armura unei femei moderne", iar Michael Kors cu "semnul de exclamare in oufit-ul unei femei".


In acelasi timp, Giorgio Armani este de parere ca "accesoriile sunt importante si devin din ce in ce mai importante pe zi ce trece", deoarece aceasta alaturare creeaza un ansamblu care contureaza stilul si defineste personalitatea. Iata cateva propuneri pentru aceasta primavara, carora cu greu le poti rezista"
 
O Bag nu este o exclamatie, ci numele unei linii de genti foarte ingenioase si deloc pretentioase. Realizate in  Italia, aceste genti au un design fresh, dinamic si urban, care le face irezistibile. Geanta O Bag poate deveni in mai putin de 3 minute un accesoriu de shopping sau unul de oras, un cos de vara sau o geanta sofisticata.

Toata aceasta "magie" se datoreaza conceptului unic al gentii: practic, pe baza realizata din silicon placut la atingere, se pot aplica diferite accesorii: un sac de panza, canvas, lana, in interior, manere din piele sau din funie impletita.



Ideea este ca O Bag se adaptează usor fiecarui anotimp si satisface necesitatile din viata oricarei femei. Este o geanta simpla si moderna, usoara, practica, placuta la atingere si impermeabila, ce vine intr-o multitudine de nuante, ce se pot adapta cu usurinta tuturor necesitatilor, stilurilor si gusturilor vestimentare si pe care o gasesti pe www.chasseauxcouleurs.ro. O Bag sunt disponibile in variante maxi si medii care iti pot incapea lucrurile personale: de la laptop, telefon mobil, agenda, farduri si alte lucruri de care o femeie are nevoie, zi de zi.
 
O varianta interesanta de geanta este si O Chic, o geanta simpla, practica si moderna, ideala pentru femeile care prefera gentile cu manere scurte. O Chic este combinatia perfecta intre forma si functionalitate, adresanadu-se celor care apreciaza stilul practic si estetica design-ului modern.



Pentru femeile aflate mereu in miscare, O Pocket este geanta ideala, ce poate fi purtat pe umar sau crossbody. Mica si utila, aceasta are un sistem inovativ de inchidere si deschidere, fiind formata din doua parti care se imbina.


O alta varianta "uber-chic" este O Basket care recreaza forma tipic italieneasca de bucket, are interioare din canvas care se pot detasa si o gama proprie de curele.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre genti

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0