Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce genti se poarta in toamna 2017

de Sunt Fericita la 2015-08-17
Ce genti se poarta in toamna 2017
Pentru orice femeie, geanta reprezinta accesoriul cel mai important, fara de care nu ar iesi din casa decat atunci cand ies la jogging. In plus, geanta joaca un rol important in completarea tinutei vestimentare. Tu stii cum sa le asortezi corect?


Nu degeaba se spune ca o femeie nu are niciodata suficiente genti in garderoba. Chiar daca o geanta de calitate are o durata de viata mult mai mare decat a altor accesorii vestimentare, tendintele se schimba de la sezon la sezon. In toamna 2017 nu avem parte de modificari semnificative in ceea ce priveste trend-urile, insa exista cateva elemente inovative, care aduc o nota ludica acestei toamne.
 
Vedetele sezonului de toamna-iarna 2017 sunt gentile cu franjuri care te duc cu gandul la Vestul Salbatic, la festivalurile de muzica si la stilul boho-chic. Franjurile sunt cool, sunt dinamice, tineresti, dau un aer versatil si energic tinutelor tale. Sunt deja prezente intr-o multime de piese vestimentare, dar daca nu vrei sa dai gres, alege genti cu franjuri pentru a-ti dinamiza tinutele autumnale. Small si Large Ashby (cu canvas si franjuri din piele, cu un design ecvestru), clutch-ul cu check si franjuri din piele intoarsa de la Burberry sunt cateva dintre cele mai desirabile genti ale toamnei.
 
Bucket bag-urile dau un aer chic tinutelor tale. Alege modele incapatoare, versatile si renunta la nuantele pastelate sau la tonurile de alb, in favoarea celor autumnale, precum burgundy, maro sau nuanta mustarului. Acestora li se adauga ghiozdanele, foarte populare in anii ’90 si reinterpretate cu succes prin forme confortabile, texturi elegante si detalii glam.
 
Gentile din piele de reptila raman in continuare in tendinte, dand un aspect luxos tinutelor tale, mai ales daca sunt purtate la outfit-uri monocrome in nuante neutre.
Incapatoare si cu forme casual, tote-urile sunt acele genti care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba, Opteaza pentru modelele din piele in nuantele neutre de gri, bej, maro sau negru  de la Michael Kors, DKNY, Red Valentino sau DVF, care completeaza cu succes orice outfit.
 
Gentile structurate nu isi vor pierde niciodata din eleganta clasica. Sunt preferate de femeile de afaceri care isi doresc de la aceste accesorii sa fie incapatoare si compartimentate. Modelele de la DKNY si Michael Kors sunt ideale in acest sens, fiind disponibile pe nuante de rosu, burgundy, bej, negru, maro sau gri.
 
Mini Bag-urile raman in continuare in tendinte. Chiar daca iti incap numai lucrurile esentiale, intotdeauna dictonul “less is more” functioneaza! Alege modelele cu check sau embosate, de la Burberry prin care vei face o declarative de stil sau cele  cu lant de la DKNY intr-o multitudine de nuante. Clutch-urile si portofelele te vor scoate din impas la un cocktail party sau la un eveniment, unde nu este de “bon ton” sa iti accesorizezi tinuta sofisticata cu o geanta de umar. Modelele de clutch-uri de la DVF fac o declaratie de stil prin formele si detaliile atragatoare.  

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.2 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre genti

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0