Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce greseli faci cand mergi la cumparaturi de alimente

Ce greseli faci cand mergi la cumparaturi de alimente
Afla care sunt cele mai neinspirate zile sa mergi sa cumperi, unde sunt puse pe raft cele mai scumpe si cele mai ieftine produse si ce sa NU aduci niciodata cu tine.


1. Incerci sa eviti aglomeratia.
Toata lumea stie ca vinerea, sambata si duminica sunte cele mai aglomerate zile la supermarketuri. Dar, daca te duci la cumparaturi lunea, martea, miercurea sau joia, economisesti un pic de timp, dar nu si bani. Retailerii stiu ca cei mai multi oameni prefera week-end-ul pentru aceasta activitate, asa ca atunci propun oferte. Unele magazine fac promotii incepand de joi si le continua pana duminica, cea mai aglomerata zi. Iar cercetatorii spun ca cel mai bine este sa mergem la cumparaturi cand e aglomerat, caci suntem cel mai putin predispusi sa cumparam ce nu ne trebuie. Daca iti plac culoarele goale, dar vrei si oferte, mergi joia si vinerea dimineata.
2. Nu-ti dai seama cat cheltuiesti pe produse de curatenie.
Daca te gandesti bine pe ce dai cei mai multi bani, vei vedea ca detergentii si solutiile de curatenie iti mananca mult din buget. Cumpara variante mai ieftine, produce-le tu in casa sau cauta oferte (2 sticle la pretul unei jumatate, de exemplu). 
3. Eviti produsele asezate la nivelul ochilor.
Ne-am invatat sa ne uitam mai sus sau mai jos pentru cele mai bune oferte, dar produsele cele mai ieftine sunt asezate chiar in fata noastra. Scaneaza rapid raftul de sus in jos inainte sa pui cutia de fasole in cos, caci multi retaileri incep sa aseze articole cu preturi mici la nivelul ochilor. Nu uita ca brandurile mai ieftine au aceeasi calitate cu cele mai scumpe, caci multe companii le produc in acelasi loc.
4. Iti iei partenerul cu tine.
Stim cu totii ca nu e bine sa mergi cu copilul la cumparaturi, mai ales daca vrei sa cheltuiesti mai putin. Dar si sotul poate pune in cos chestii pe care nu am vrea cu adevarat sa le cumparam. Barbatii nu sunt la fel de strategici ca femeile cand vine vorba de cumparaturi si tind sa fie mai impulsivi. Oricum, 60% dintre cumparaturi sunt neplanificate, indiferent de sex, spune un studiu. 
5. Intri pe culoarele mici.
Expertii spun ca multe magazine stiu faptul ca un culoar lung care este blocat la capat taie avantul („nu am ce face aici”, te gandesti). Asa ca au bagat si culoare perpendiculare pe culoarele principale, caci studiile arata cum cumparatorii se simt atrasi de ele, gandindu-se ca sunt o ruta accesibila de evadare daca nu gasesc ceea ce cauta. Numai ca aceste culoare mici au articole scumpe (culoarele lungi au articole mai ieftine) si te atrag sa faci cumparaturi impulsive. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casa si gradina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cumparaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bani

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0