Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce inseamna cand visezi caine? Afla interpretarea!

de Viorica Ghinea la 2017-06-19
Ce inseamna cand visezi caine? Afla interpretarea!
Interpretarea viselor poate fi asociata cu o adevarata arta, avand in vedere ca unele simboluri au atat de multe intelesuri onirice si ca nu oricine le poate dezlega in totalitate. Spre exemplu, cainele aparut in vis este unul dintre cele mai populare experiente de acest tip. Daca ti s-a intamplat si tie de mai multe ori sa ai un astfel de vis, este normal sa te intrebi ce anume inseamna. Citeste in continuare ce semnificatie are cainele in vis si la ce schimbari te poti astepta in viata ta!


Ce semnificatie are cainele in vis: interpretare generala


Cainele, ca simbol oniric general, are legatura cu prietenia, loialitatea si pretenia, dar totul depinde de cum se desfasoara actiunea si de senzantiile pe care le-ai simtit in acel moment. Spre exemplu, daca animalul pe care l-ai visat era agresiv cu tine, inseamna ca cineva apropiat nu iti este loial, ca duci un conflict interior ori ca vei cunoaste pe cineva care nu merita increderea ta.

La polul opus, un caine care se gudura in visul tau simbolizeaza bucurie pe plan social. Daca acesta latra spre tine din teama, inseamna ca tinzi sa fii autoritara cu cei din jurul tau.

Ce inseamna daca ti-ai luat ori ai gasit un caine in vis? Ei bine, aceasta experienta onirica indica faptul ca te simti singura in viata de zi cu zi si ca iti doresti sa cunosti mai multi oameni. Duci lipsa unui prieten bun pe umarul caruia sa plangi atunci cand ai nevoie.

Atunci cand visezi ca faci parte dintr-o haita de caini, semnifica faptul ca esti in cautarea unui grup din care sa faci parte. Acest lucru poate insemna si ca nu ai o legatura prea buna cu cei din familie si ca trebuie sa faci ceva in curand pentru a rezolva problemele pe care le aveti.

Imaginea unui caine pe care il mangai pe burta simbolizeaza o relatie in care ai totala incredere. Indiferent ca este vorba despre o legatura amoroasa ori despre una de prietenie, cert este ca te afli intr-o perioada de implinire sufleteasca.

Catelusii aparuti in vis reprezinta abilitatea ta de a-i alinta, de a-i ingriji pe cei din jurul tau.

Ce inseamna cand visezi un caine, in functie de rasa lui?


In functie de rasa cainelui pe care l-ai visat, descopera interpretarea pentru cateva tipuri in parte.

Teckel (Dachshund): esti o persoana rationala, cu picioarele pe pamant. Acest vis scoate la iveala faptul ca esti foarte devotata unei persoane sau unei cauze.

German ciobanesc: te simti protejata, dar numai pentru ca tu esti cea care sta cu ochii in patru, nu pentru ca te bazezi pe cineva. Daca visezi ca dresezi un patruped din aceasta rasa, semnifica faptul ca esti deschisa la idei noi, dar si ca te poti lasa cam usor influentata de catre cei din jur.

Golden Retriever: ai visat simbolul prieteniei, ceea ce inseamna ca ai parte de o legatura cu totul speciala cu cineva din jurul tau ori ca urmeaza sa cunosti pe cineva deosebit.

Acum ca ai aflat ce inseamna daca visezi caine, iti va fi mai usor sa iti interpretezi experientele onirice. Cel mai important aspect la care trebuie sa fii atenta atunci cand incerci sa le descifrezi este starea pe care acestea ti-o induc. Daca simti ceva frumos, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi in privinta mesajului pe care ti-l transmite subconstientul tau.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.91 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre caine

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0