Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Ce mai gatim astazi? Briose cu caise!

Ce mai gatim astazi? Briose cu caise!
Ce mai gatim astazi? Briose cu caise!

Dulci si aromate, caisele sunt o sursa bogata de nutrienti si au un nivel scazut de calorii. Izvor de vitamine si minerale, ne mentin in forma si totodata ne ajuta sa tratam mai multe afectiuni: stari depresive, astenie, infectii, insomnie, etc.


Caisele, fructe de sezon, sunt o sursa bogata de vitamina C, esentiala pentru echilibrarea metabolismului, fibre - pentru sanatatea colonului si minerale precum fier si cupru care ajuta la formarea hemoglobinei. Prin continutul de betacaroten imbunatatesc vederea si ajuta la regenerarea tesuturilor.
Ingrediente pentru briose cu caise:
- 450 g faina;
- 220 g zahar;
- 2 oua;
- 250 ml lapte;
- 100 ml ulei;
- 1 plic praf de copt;
- un plic de zahar vanilat;
- 10 caise.
Briose cu caise - modalitate de preparare:
Intr-un bol omogenizam toate ingredientele lichide (oua, lapte, ulei) apoi punem zaharul si zaharul vanilat si amestecam bine pana se topeste. Incorporam treptat faina amestecata cu praful de copt.
Spalam caisele, scoatem samburii si le taiem cubulete, apoi le adaugam in compozitie. Cu o lingura punem aluatul rezultat in formele pentru briose.
Introducem briosele cu caise in cuptorul incins pentru aproximativ 25 de minute pana se rumenesc. Dupa ce s-au copt, le lasam sa se raceasca, apoi presaram zahar farin.
Se pot consuma alaturi de ceai, lapte sau cafea.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre caise

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe de sezon

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrediente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre faina

Spune-ne opinia ta despre "Ce mai gatim astazi? Briose cu caise!"



1 + 2 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Ce mai gatim astazi? Briose cu caise!"

nevestica ametita @ 25-Iun-2014
"Un mic dejun dulce! Sau dece nu, o cina usoara!"

Cele mai citite articole

Oamenii se simt intotdeauna intimidati in fata unei persoane care are personalitate puternica. ...
Cat de simplu ar fi daca am vedea de la inceputul unei legaturi sentimentale o stampila care sa ne ...
Mastile faciale naturale pot face minuni pentru tenul si, cel mai sigur, te vor revigora!

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton
0