Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce mananca oamenii sanatosi la micul dejun

de Viorica Ghinea la 2020-07-20
Ce mananca oamenii sanatosi la micul dejun
Diferenta dintre un om sanatos si unul care are deseori probleme de sanatate are o mare legatura cu ceea ce se consuma la prima masa a zilei. Citeste in continuare ce mananca oamenii sanatosi la micul dejun! Adopta-le si tu obiceiurile alimentare si starea ta de sanatate se va imbunatati simtitor!


Oamenii sanatosi mananca la micul dejun…


1. Avocado, ou si fructe de padure

Delicioasa si hranitoare, aceasta combinatie alimentara te va ajuta sa tii la distanta bolile. Intinde pasta de avocado deasupra unei felii de paine prajita, adauga un ou fiert mai moale si completeaza gusturile cu ierburi aromate si condimente. Nu uita de fructele de padure! Acestea sunt surse importante de antioxidanti, astfel ca iti intaresc sistemul imunitar si tin la distanta imbatranirea prematura.


2. Smoothie cu afine si ghimbir

Te intrebi ce altceva mai mananca oamenii sanatosi la micul dejun? Afla ca se mentin in forma cu smoothie-uri pe baza de afine si ghimbir. Aceste ingrediente sunt recunoscute pentru proprietatile lor vindecatoare, astfel ca nu ar trebui sa iti lipseasca din casa. Nu degeaba exista oameni care prepara supa de ghimbir pentru tratarea racelii.


3. Clatite din faina de secara si banane

Faina alba nu este cea mai buna prietena a sanatatii si a siluetei, astfel ca este indicat sa o eviti atunci cand prepari diverse deserturi in casa. Poti incepe ziua cu cateva clatite din faina de secara si cu banane. Ca sa te bucuri de mai multe avantaje, adauga in compozitie si seminte de in macinate. Serveste alaturi de ceai verde si vei uita ce inseamna sa te imbolnavesti.


4. Piure din fulgi de ovaz si banane

S-ar putea ca unele dintre preparatele pe care le consuma oamenii sanatosi sa te faca sa te gandesti la alimentatia unui bebelus, insa efectele sunt incredibile. Fulgii de ovaz gatiti cu lapte iti vor da senzatie de satietate intreaga zi, altfel ca vor tine la distanta poftele de alimente de tip junk food. Pentru un plus de savoare, adauga si felii de banane.


5. Omleta cu legume

Inspira-te din alimentatia oamenilor sanatosi si incepe ziua cu o gustoasa omleta cu legume. Adauga in combinatia culinara orice leguma gasesti prin casa. Senzatia de foame nu te va vizita prea curand pe parcursul zilei si corpul tau va fi mai rezistent in fata atacurilor venite din partea germenilor patogeni.


Prepara si tu aceste combinatii alimentare pe care le fac oamenii sanatosi la micul dejun si vei tine la distanta multe afectiuni.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.81 din 5 - 65 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre combinatii de alimente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ghimbir

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe de padure

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0