Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce modele de paltoane se poarta in primavara 2015

de Alina Ilie la 2015-02-16
Ce modele de paltoane se poarta in primavara 2015
Indiferent ca preferi paltoane de primavaraa cambrate sau mai largi, printre recomandarile noastre vei gasi cu siguranta modelul potrivit. In cele ce urmeaza va prezentam 6 modele de paltoane pentru primavara 2015. Alege-l pe cel potrivit stilului tau!


Alege un palton mai scurt, daca esti mica de inaltime, si unul mai lung, daca esti mai inalta. In acest sezon se poarta paltoanele gri, lila, bej, rosu aprins. Cele mai frumoase paltoane de dama pentru primavara 2015 le gasesti aici. Este important sa optezi pentru un material bun si pentru o culoare care te avantajeaza.

Daca paltonul de anul trecut nu iti mai place sau doar vrei sa afli ce se mai poarta in acest sezon iti recomandam in randurile de mai jos cele mai frumoase modele de paltoane pentru primavara 2015.

Palton cu imprimeuri

Este un model deosebit, cum foarte multe imbinari de elemente si culori, menite sa atraga atentia celor din jur. Este un model recomandat de designeri pentru doamnele mai plinute.

Il gasiti pe site-ul laredoute.ro la pretul de 369.50 lei.


Sursa foto: laredoute.ro

Palton scurt

Iata un palton de primavara deasupra genunchilor, cu un design simplu, care iti pune in evidenta silueta. Este confectionat dintr-un material de calitate si are o croiala moderna. Daca va place acest model de palton il puteti cumpara la pretul de 219.90 lei de la bonprix.ro.


Sursa foto: bonprix.ro

Palton animal print

Se poarta in acest sezon si modelele animal print. Iata un palton elegant, perfect pentru serile speciale, in care vrei sa fii superba! Pretul este de 134.90 lei.


Sursa foto: bonprix.ro

Palton cu gluga

Ce spuneti de acest model de palton cu gluga? Daca nu iti place sa porti caciula sau palarie, un palton cu gluga nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Unele modele au gluga detasabila. Paltonul poate fi achizitionat de la bonprix - pretul este de 179.90 lei.


Sursa foto: bonprix.ro

Palton cu maneca evazata

Am ales un model foarte atragator, potrivit pentru femeile care vor sa iasa in evidenta. Este un palton perfect pentru primavara 2015. Croiala simpla da un aer de eleganta tinutei. Pretul este de 449.90 lei si il poti cumpara de la zara.com.


Sursa foto: zara.com

Palton cu curea, evazat

Acest palton este deosebit de elegant si, in plus, scoate in evidenta silueta. Croiala simpla asigura o nota de rafinament tinutei tale. Il poti cumpara de la Zara la pretul de 499.90 lei.


Sursa foto: zara.com

Foto articol: runninginheels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
    Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0