Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce modele de paltoane si geci se poarta in sezonul toamna-iarna 2017-2018

de Sunt Fericita la 2017-11-23
Ce modele de paltoane si geci se poarta in sezonul toamna-iarna 2017-2018
Sezonul rece incepe sa se faca simtit, iar hainele groase nu doar ca te protejeaza de frig, dar te pot aduce ca look in ultimele tendinte din moda. Fara indoiala, daca te pregatesti sa-ti completezi garderoba cu o noua haina de iarna, te gandesti si la care sunt ultimele tendinte.


De la un look vintage dat de blanitele chic, pana la unul clasic redat de faimoasele trench-uri, iarna asta ai ce sa alegi. Impreuna cu AMA Fashion am facut un top al trendurilor de outerwear pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018. Descopera-le!

1. Stilul 90s’: Paltoanele in Carouri

Paltoanele in carouri sunt cel mai des intalnite haine de iarna pe podiumurile internationale in acest sezon.

Fie ca ai un stil casual sau elegant, carourile arata foarte bine atat pe modele de paltoane clasice, drepte, cat si pe jachetele scurte. Asa ca sigur vei gasi o varianta care sa-ti placa!
                              Palton elegant in carouri

Purtate si in alti ani, carourile sunt deja modele clasice, adorate de femeile care adopta un look smart. Alege-ti haina preferata in carouri, pune-ti o pereche de pantofi stiletto si deja ai un outfit perfect pentru o zi de birou sau o intalnire business.

Jacheta din lana in carouri

2. Stilul vintage: Gulere de blana si insertii pretioase de dantela

Naturala sau artificiala, intr-o culoare sau multicolora, blana se afla in atentia designerilor in colectiile vestimentare de toamna-iarna 2017-2018.

Fie ca optezi pentru un palton sau o capa din blana sau cu accente de blana, toate sunt deosebit de luxoase si iti vor oferi mereu un look vintage, sofisticat.
Palton cu aplicatii de dantela si broderie



Palton cu guler din blana, in tendinte

Blana merge de minune la tinutele elegante, la o cina cu prietenii sau la ocazii speciale. De Craciun sau Revelion, asorteaza-ti haina cu blana la o rochie eleganta, alaturi de pantofii preferati, si nu uita de geanta plic, pentru o aparitie de admirat, in tendinte.


Capa cu guler din blana si insertii multicolore

3. Paltoanele oversized si lungimile pana in pamant  

Clasic si elegant, trenciul este foarte indragit de femeile care prefera lookurile simple, dar pline de feminitate. Daca te incadrezi in aceasta categorie, un trenci nu are cum sa-ti lipseasca din dulap, mai ales ca este la moda in acest sezon.

Palton negru cu broderie traditionala


Palton lung cu cordon

Poti opta pentru trenciurile trei-sferturi sau pentru cele pana in pamant, in functie de stilul tau si de inaltime. Orice alegi, cu un trenci niciodata nu dai gres, si il poti asorta atat la tinutele elegante, cat si la cele casual.

Trenci lung cu cordon

4. Embellishments - aplicatii deosebite

Broderiile, insertiile stralucitoare sau imprimeurile cu diverse modele si culori se afla pe marile podiumuri de moda in aceasta iarna.

Orice aplicatie decorativa aduce o nota glam, indiferent pe ce piesa vestimentara o porti. Asa ca iarna asta, alege cu incredere paltoane, pantaloni si chiar incaltaminte cu broderii sau imprimeuri neasteptate, pentru un look care iese din tipar.
Palton negru cu broderie

5. Stilul matlasat - calduros si in tendinte

Gecile matlasate nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta pentru acest sezon, mai ales ca sunt in voga iarna asta. Sunt foarte calduroase, impermeabile si comode, deci te pot insoti cu succes pe temperaturile scazute.
 

Geaca matlasata cu gluga

Pentru un look casual, o geaca matlasata mereu iti va fi la indemana. E foarte usor de asortat la ghetele cu talpa joasa, alaturi de perechea ta confortabila de pantaloni. Cu siguranta vei fi ferita de frig, dar si in pas cu moda.


Geaca matlasata din fas

6. Materialele lucioase - vedetele sezonului rece

Fie ca vorbim de vinil, piele lacuita sau alte materiale in culori metalizate, hainele lucioase sunt in voga in acest sezon.

Gecile sau paltoanele din piele lucioasa sunt mereu o alegere excelenta daca esti fana lookurilor extravagante. Le poti purta cu succes cu cizme inalte sau cu ghete lacuite, ambele in tendintele sezonului.


Jacheta rosie lucioasa

Daca iti plac detaliile stralucitoare, dar vrei sa ramai totusi la un outfit minimalist, poti purta o geaca din piele lucioasa la o tinuta monocromatica, care sa nu iasa in evidenta.

In ceea ce priveste culorile, sezonul rece e bogat in culori neutre, potrivite stilului clasic, dar aduce si culori puternice, care ne fac sa iesim din tipar. De la paltoanele si gecile negre sau maro, pana la cele cu straluciri de argint si aur, ai ce sa alegi pentru orice ocazie.

Nu mai pierde niciun moment si innoieste-ti garderoba pentru sezonul rece - ia-ti si mai multa inspiratie din trendurile de paltoane, geci si jachete de pe blogul AMA.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0