Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce ochelari de soare se poarta in 2012

Ce ochelari de soare se poarta in 2012
Primavara a venit si, daca ne luam dupa cat de stralucitor este soarele in fiecare zi, vara pare sa fie la colt. Ochii trebuie protejati de razele puternice si de aceea este bine sa stii sa iti alegi o pereche de ochelari de soare buni, la moda, potriviti pentru forma fetei tale si in ton cu nuanta tenului tau. Cand vine vorba de trenduri, vara 2012 este deosebit de generoasa. Se poarta cam toate tipurile de ochelari de soare, in stiluri care nu erau la moda pana de curand. Iata trendurile si variantele de ochelari de soare din care poti alege...


Ca regula generala, in vara lui 2012 se poarta ochelari de soare mari, care acopera bine ochii. Exista insa diferite stiluri, de la unele mai cuminti, potrivite persoanelor rezervate sau tinutelor elegante, dar si ochelari de soare extravaganti, care se poarta la tinute haioase, tineresti, originale.

Ochelari de soare pentru 2012: Forme ciudate
Aici putem include ochelarii de soare cu rama hexagonala, perfect rotunda, ovala, in forma de stea, inima sau diamant. Sunt ochelari de soare trasniti, potriviti persoanelor cu un stil original, amuzant, care vor sa iasa cu orice pret in evidenta.



Ochelari de soare pentru 2012: Lentile decolorate
Ochelarii de soare cu lentile decolorate nu sunt o descoperire noua si din cand in cand reapar in tendinte, fiind poate cei mai interesanti din punct de vedere coloristic.



Ochelari de soare pentru 2012: Rotunjimi
Ochelarii de soare rotunzi sunt clasici. Au fost purtati foarte mult de Elton John, iar acum Lady Gaga a preluat moda. La fel ca ochelarii de soare - ochi de pisica, ochelarii rotunzi se poarta cu diferite combinatii de culori. Pentru un aspect traditional, alege ochelari negrii sau maronii; pentru un aspect original, alege ochelari de soare cu rame de culori diferite fata de lentila.



Ochelari de soare pentru 2012: Ochi de pisica
Ochelarii de soare cu rama in forma de ochi de pisica sunt deja la moda de cativa ani si raman un trend puternic si pentru primavara, vara si toamna lui 2012. Ochelarii de soare de acest ti[ vin intr-o varietate de culori si combinatii, astfel ca se poarta atat la tinute elegante, cat si originale si foarte indraznete.



Ochelari de soare pentru 2012: Sport
Ochelarii de soare sport au fost dintotdeauna in tendinte, insa anul acesta nu mai raman un accesoriu exclusiv pentru tinutele casual. Vor putea fi asortati si la tinute mai elegante, in functie de forma si culoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ochelari de soare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ochelarii de soare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0