Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce orase prefera romanii pentru vacanta de Revelion

Ce orase prefera romanii pentru vacanta de Revelion
O scurta vacanta in strainatate in perioada sarbatorilor de iarna este comparabila ca pret sau chiar mai ieftina decat una petrecuta in statiunile montane din tara. Potrivit unui studiu realizat de portalul de turism vola.ro, in topul oraselor din strainatate preferate de romani pentru Revelion se afla Roma, Viena, Paris. Acestea sunt urmate de Istanbul si Barcelona.


Printre destinatiile din afara tarii preferate de romani pentru Revelion se afla Roma, Viena, Paris, Istanbul si Barcelona. Acestea sunt urmate de Lisabona, Dubai, Praga, Milano, Berlin. Turistii prefera sa petreaca Revelionul in strainatate, in defavoarea statiunilor din zonele de munte. O scurta vacanta in perioada sarbatorilor de iarna este comparabila ca pret sau chiar mai ieftina decat una petrecuta in statiunile montane din tara.
Pretul pachetelor turistice difera in functie de numarul de nopti de cazare si serviciile incluse. Potrivit studiului realizat de portalul de turism vola.ro, perioada medie a unui sejur de Revelion este de 4 nopti, iar tariful mediu este de 450 euro/persoane/sejur. Preferintele romanilor se indreapta catre hoteluri de 3 stele din strainatate, care sunt urmate ca pondere de cele de 4 stele.
In topul destinatiilor preferate se afla Roma, atat datorita curselor low cost, cat si a tarifelor accesibile la hoteluri. Viena este preferata pentru reducerile pe care le fac magazinele in aceasta perioada, iar Parisul este in top in orice perioada a anului.
"Cred ca vom asista la o crestere a vacantelor externe de Revelion in urmatorii ani. Multi dintre clientii nostri vad aceasta perioada ca un moment bun de a pleca intr-o vacanta scurta intr-un oras european. Datorita retelei extinse de rute ale companiilor low cost si continuarii acestei extinderi, din ce in ce mai multi turisti vor prefera vacanțele de tip City Break, deoarece nu necesita folosirea multor zile de concediu, iar pretul atractiv al acestor pachete nu va afecta drastic bugetul turistilor. Observam ca din ce in ce mai mulți clienti prefera vacante scurte si mai frecvente in detrimentul unor vacante lungi", a declarat Daniel Truica, Managing Partner si fondator Vola.ro.
Potrivit studiului, cei care aleg sa petreaca Revelionul in strainatate au varste intre 27 si 37 de ani, venituri medii si peste medie si prefera calatoriile mai scurte in mari orase europene datorita timpului limitat de concediu pe care il au.
"Turistii romani care prefera vacantele de tip City Break sunt foarte informati. Se documenteaza temeinic inainte de calatorie, sunt foarte activi pe retele sociale si sunt foarte deschisi la a ne furniza review-uri pentru hotelurile unde au stat, informatii despre calatoria in sine si sugestii despre cum ar trebui sa ne imbunatatim produsele", a mai declarat Daniel Truica.
Unde vei petrece Revelionul? In tara sau in strainatate?

Sursa foto: freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre revelion

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre roma

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viena

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0