Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce poti face pentru a avea energie toata ziua

Ce poti face pentru a avea energie toata ziua
Am trecut cu totii prin asa ceva: ne trezim la mijlocul zilei, intre nenumarate termene limita si email-uri ce trebuie trimise urgent, in timp ce noi nu ne dorim decat sa ne punem capul pe birou sa dormim un pic. Asa ca am facut o tura prin cladire si le-am intrebat pe toate femeile de succes pe care le-am gasit ce fac ele pentru a-si mentine energia mentala si fizica pe parcursul intregii zile.


Elena: „Cand ajung acasa, imi las la usa geanta cu electronice, uneori, email-urile si iPhone-ul preiau controlul vietii. Am dat un pas in spate si incerc sa nu le mai folosesc deloc acasa.”
Flori: „Foarte multa lume se bazeaza pe mine sa s-ai protejez de atacuri online. Asa ca eu imi reincarc bateriile plimbandu-ma 30-45 de minute singura, fara telefon la mine. Fara alerte, notificari si intrerurperi digitale.”
Sabina: „Muncesc cam 12 ore pe zi, deci este normal sa simt uneori ca o iau razna. Am invatat ca , daca imi incep dimineata trecand in revista lucrurile pentru care sunt recunoscatoare, sunt mai concentrata. Ma simt binecuvantata si sunt in stare sa fac ceea ce imi place sa fac.”
Marilena: „Muzica iti poate schimba starea de spirit, te poate face sa topai si sa fii fericita. Este singurul lucru fara de care nu pot trai. Ascult tot felul de genuri de muzica.”
Adelina: „Imi fac mereu timp pentru masa. Nu functionez bine daca mi-e foame, asa ca ma asigur ca ii dau corpului combustibilul de care are nevoie. Stau mult in picioare, asa ca port numai pantofi foarte comozi. Si, nu in ultimul rand, ma inconjor de oameni plini de energie. Vitalitatea lor se ia.”
Roxana: „Am niste colegi foarte haiosi. Rad mult la birou. Rasul am mentine in priza. Daca trebuie, ies un pic pentru o scurta plimbare.”
Adina: „Fac sport in fiecare zi, asa ca reusesc sa ma motivez zilnic pentru a fi plina de energie. Cand nu fac sport, sunt, bieninteles, mai letargica. Ma simt mai sanatoasa imediat dupa ora de fitness, cand sunt transpirata si inima ini bate tare in piept, iar adrenalina isi face efectul.”
Alina: „Nimic nu functioneaza in cazul meu mai bine decat o sesiune de reflexoterapie. Imi pun sangele in miscare, elimin oxinele si deblochez canalele energetice. Sunt dependenta de un aparat de masaj, caci senzatia de relaxare este extraordinara, ma simt sanatoasa si plina de optimism.”
Tu ce faci pentru a avea energie? Te intereseaza si pe tine reflexoterapia? 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre energie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oameni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reflexoterapie

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0