Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce proprietati terapeutice au ridichile rosii

de Alina Ilie la 2016-04-06
Ce proprietati terapeutice au ridichile rosii
Ridichile sunt o sursa foarte buna de vitamina C - asigura 25% din doza zilnica recomandata, ajuta la construirea tesuturilor si a vaselor de sange, mentin sanatatea oaselor si a dintilor.


Vitamina C din compozitia lor lupta impotriva bolilor si protejeaza pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi. De asemenea, creste imunitatea organismului si ne protejeaza de cancer, boli de inima si accident vascular cerebral.

Folatii, fibrele, riboflavina, cuprul si potasiul, vitamina B6, magneziu, mangan, calciu, toate aceste substante nutritive sprijina sanatatea organismului tau.

De asemenea, fibrele ajuta la mentinerea greutatii la limite normale. Sunt ideale pentru persoanele care sunt la dieta, ajutand la eliminarea grasimilor. Sunt un diuretic natural, curata organismul de toxine si amelioreaza inflamatia.

Ridichile pot regla, de asemenea, tensiunea arteriala, reduce congestia, si preveni problemele respiratorii cum ar fi astmul sau bronsita. Datorita proprietatilor antibacteriene, antifungice calmeaza eruptiile si alte afectiuni ale pielii.

Mai au in compozitie flavonoide, luteina, zeaxantina si betacaroten si un compus antioxidant numit sulforafan care s-a dovedit eficient in lupta impotriva cancerului de prostata, de colon, ovarian.

Sucul de ridichi consumat timp de o saptamana de doua ori pe zi este un remediu eficient pentru infectiile urinare.

Nu in ultimul rand, sunt benefice si pentru tratarea afectiunilor stomacului (balonari abdominale, indigestii, refacerea florei intestinale).

Sursa: foodfacts.mercola.com
Foto: driftlessorganics.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre proprietati terapeutice

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0