Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce rochii purtam la petrecerile din aceasta iarna

de Sunt Fericita la 2015-12-07
Ce rochii purtam la petrecerile din aceasta iarna
Sarbatorile de iarna reprezinta un bun prilej de a petrece timp cu cei dragi, dar si posibilitatea de a onora numeroase invitatii la gale, petreceri de firma, cine festive.


Din acest motiv si vestimentatia trebuie sa fie adecvata ocaziei, in asa fel incat sa obtii acel aspect sofisticat, dar bine temperat, pe care orice femeie si-l doreste sa il afiseze.

In momentul iti cauti rochia potrivita trebuie sa tii cont de silueta ta, de nuanta pielii si a parului, de trend-uri, dar si de context, dress-code si locul in care vei merge. Evident, exista cateva modele de rochii cu care nu vei da gres, nici ziua la birou, nici seara la un cocktail!

"The little black dress" este cea mai versatila rochie din garderoba oricarei femei. Poate fi purtata la birou, dar si la un concert de Craciun printr-o accesorizare spectaculoasa: pantofi cu toc inalt, bijuterii statement si un clutch metalic.

Delicata si diafana, rochia din voal reprezinta o optiune perfecta chiar si in sezonul de iarna. Cu o lungime potrivita, poate fi o optiune interesanta si la birou daca nu este foarte transparenta, in timp ce seara poate fi o optiune ideala la un eveniment monden, daca o porti cu o blana si sandale cu barete subtiri.

Rochia rosie este ideala pentru party-urile la birou in care colegii fac schimb de cadouri langa brad. In plus, o poti purta si seara la o cina romantica in doi sau la un dineu cu mentiunea ca aceasta sa nu fie prea scurta, prea decoltata sau cu o croiala ce aminteste de rochiile Craciunitelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochii elegante

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0