Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sa mananci daca vrei sa slabesti si nu gatesti acasa

de Sunt Fericita la 2015-12-14
Ce sa mananci daca vrei sa slabesti si nu gatesti acasa
Cea mai mare problema a doamnelor care vor sa tina o dieta este ... timpul, care le impiedica de cele mai multe ori sa gateasca. In aceasta situatie, sunt obligate fie sa manance doar mancare semipreparata, fie sa isi comande mancare de la restaurant. Niciuna dintre alegeri nu este prea fericita pe parcursul dietelor de slabit.


Iata recomandarile noastre daca vrei sa urmeazi un regim de slabit si nu ai timp sa gatesti acasa:

Incearca sa ai tot timpul un fruct un geanta
Indiferent daca esti la volan, la birou sau la cumparaturi, daca ti se face foame tentatia e foarte mare si te vei trezi cumparand un covrig, o merdenea sau un sandwich de la buticul de pe strada. Evita aceste obiceiuri neinspirate si incearca sa ai tot timpul in geanta un mar, o para, o banana sau o portocala, care sa iti redea senzatia de satietate.

Cum invingi pofta de dulce
Pofta de dulciuri este cea care distruge cele mai multe diete. Iti prezentam cateva metode ingenioase care te vor ajuta sa iti invingi pofta de dulce fara sa consumi prea multe calori:

1. Mere coapte - adauga si doua nuci si este desertul ideal in regimul de slabit. Merele sunt unele dintre cele mai benefice fructe si reprezinta alegerea perfecta in aceste situatii.
2. Banane inghetate - taie o banana in doua bucati egale si infige in ele batisoare (similare celor pentru frigarui), iar apoi lasa-le o perioada la congelator. Te vor incarca cu energie, dar si cu vitamine si vei avea impresia ca tocmai ai servit un desert delicios.
3. Migdale - sunt ideale in stoparea senzatiei de foame si sunt bogate in fibre si proteine, care te ajuta sa iti pastrezi energia.

Nicio masa fara legume
Daca nu ai timp sa gatesti acasa nu este nicio problema, atat timp cat stii sa combini corect alimentele. Daca obisnuiesti sa comanzi mancare la birou, alege un peste cu garnitura de legume sau o bucata de piept de pui cu salata de varza. Poti alege si supele de legume, care iti vor da senzatia de satietate fara sa consumi prea multe calorii

Atentie la lactate
Iaurturile sunt ideale in regimul de slabit, insa ai grija la grasimile pe care le contin. Iaurtul cu 0% grasime este la fel de gustos ca cel mai gras. Renunta la iaurturile cu cereale sau fructe. Daca obisnuiesti sa consumi oua, consuma-le doar fierte, iar daca nu concepi micul dejun fara branza, ai grija sa fie una cat mai slaba si cat mai putin sarata.

Ai grija la portiile de mancare
Atunci cand mananci in oras sau cand comanzi mancare acasa vei observa ca de multe ori portiile sunt destul de ... generoase! Incearca sa nu mananci tot ce ai in farfurie!

Succes!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.05 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mancare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta de slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabit

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0