Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sa NU cauti pe Google niciodata

de Viorica Ghinea la 2017-09-21
Ce sa NU cauti pe Google niciodata
In foarte multe cazuri, Google s-a dovedit a fi cel mai bun prieten al tau, avand in vedere ca pare sa detina toate raspunsurile din lume. Dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa apelezi la acest motor de cautare de fiecare data cand ai o nelamurire. Iata ce sa nu cauti pe Google niciodata!


Ce sa nu cauti pe Google: top 5 lucruri


5. Fotografii cu afectiuni rare

Curiozitatea este buna pana intr-un anumit punct, iar acesta se poate pune chiar inainte de a cauta fotografii cu afectiuni rare pe Google. Nu te va ajuta cu nimic sa stii cum arata corpul unui om care sufera de o boala rara, care poate l-a transformat complet pe masura ce a evoluat. Nu iti incarca mintea cu lucruri urate, care te pot destabiliza emotional, in privinta carora nu ai puterea sa schimbi nimic.


4. Imagini cu animale periculoase

Ce sa nu cauti pe Google, in special seara, inainte de culcare? Imagini cu animale periculoase. Daca iti doresti sa ai un somn usor, cu siguranta nu ti se va indeplini acest lucru. In plus, s-ar putea sa descoperi ca tocmai ti-ai creat singura o noua fobie care se va simti si in viata de zi cu zi, chiar daca nu exista riscul sa intalnesti unul dintre acele animale ori insecte pe care le-ai vazut pe internet.


3. Informatii despre realizarea unei bombe

Nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni faptul ca motorul de cautare Google detine o gama larga de informatii. De la prepararea unei retete pana la tratamente incredibile de infrumusetare, ori de la tinute vestimentare originale pana la pasii de realizare a unei… bombe. Chiar daca esti curioasa sa descoperi lucruri noi, nu este indicat sa scrii acest lucru ori altceva asemanator, adica tot ce implica substante periculoase ori securitate. Nu de alta, dar adresa ta de IP ar putea si urmarita si notata pe lista suspectilor.


2. Nasterea unui copil

Daca te intrebi ce sa nu cauti pe Google, afla ca nu este indicat sa tastezi in casuta de cautare cum se da nastere unui copil. S-ar putea ca imaginile si videoclipurile indicate pentru aceasta cautare sa te socheze si sa te sperie. Multe reprezentante ale sexului frumos s-ar putea simti descurajate, mai ales daca au deja temeri legate de aducerea pe lume a unui bebelus.


1. Simptomele pe care crezi ca le ai

Primul loc in care tind oamenii sa caute atunci cand au anumite simptome este Google. In primul rand, ar trebui sa diferentiezi site-urile de specialitate, unde gaseste materiale redactate de specialisti in domeniul medical, de celelalte. Iar in al doilea rand, ar trebui sa iei in calcul ca multe afectiuni au simptome comune, de la unele banale la unele mai grave. Asadar, pana nu auzi opinia unui medic, care este venita in urma unei consultatii amanuntite, nu ar trebui sa tragi nicio concluzie legata de corpul tau. Nu iti pune diagnosticul in functie de ceea ce spune Google. Bineinteles, este normal sa te informezi in anumite cazuri, dar trebuie sa iei in calcul ca este mult mai important sa iti faci analizele necesare.


Acum, ca stii ce sa nu cauti pe Google, vei rezista tentatiei de a scrie aceste cuvinte in casuta de cautare?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 24 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre google

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fobie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0