Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce se intampla daca amandoi sunteti nascuti sub acelasi semn zodiacal

de Sunt Fericita la 2018-05-03
Ce se intampla daca amandoi sunteti nascuti sub acelasi semn zodiacal
In cazul in care partenerul sau aprtenera ta au acelasi semn zodiacal ca si tine, lucrurile pot sa se schimbe radical in viata, avand in vedere ca te vei trezi cu o persoana care te reflecta atat pe plan pozitiv cat si negativ.


Asadar, iata ce se intampla daca partenerul tau are aceeasi zodie cu tine.
 
 
BERBEC cu BERBEC
 
Aceasta combinatie de zodii este aproape imposibila. Amandoi partenerii sunt destul de irascibili si au tendinta de a da vina unul pe celalalt cand lucrurile nu merg bine. Pe de alta parte, un cuplu de acest tip este plin de pasiune si se distreaza maxim intre asternuturi. Pentru ca relatia sa mearga, este important, in mod ciudat, sa va certati des.

 
TAUR cu TAUR
 
Taurii sunt incapatanati iar o relatie intre nativii acestui semn zodiacal are o singura solutie pentru a fi reusita. Aceasta solutie este data tocmai de caracterul unidirectional al Taurilor. Asadar, pentru ca o relatie intre doi Tauri sa mearga bine, este important ca amandoi sa aiba acelasi scop, acelasi tel. Daca fiecare are prioritati diferite, atunci au dat de belea.
 
 
GEMENI cu GEMENI
 
Gemenii nu se vor plictisi niciodata unul in compania celuilalt. Au mintile destul de “perverse” incat sa incerce lucruri care mai de care mai nastrusnice pentru a-si tine relatia pe linia de plutire. Insa, ambii membri sunt predispusi sa insele si nu suporta sa fie inselati. Asa ca pentru ca aceasta relatie sa mearga, ar trebui sa ramana in totalitate fideli unul celuilalt iar acest lucru are sanse foarte mici de a se intampla.
 
 
RAC cu RAC
 
Este una dintre cele mai de success combinatii de zodie. Cand doi raci ajung sa fie impreuna, armona de relatie isi spune cuvantul. Sunt in stare sa se ierte unul pe celalalt in cele mai dure cazuri si se iubesc atat platonic cat si pasional, in functie de starea de spirit. Nu trebuie sa se chinuie prea mult sa faca relatia sa mearga, avand in vedere ca merge de la sine.
 
 
LEU cu LEU
 
Aceasta este una dintre cele mai volatile combinatii de zodii existente. Amandoi au nevoie de atentie din partea celuilalt dar sunt destul de incapabili sa o ofere la randul lor. Pentru a face ca relatia sa mearga, este important sa invete sa lase unul de la celalalt cand vine vorba de propria persoana. Mai precis, ar trebui sa faca cu randul in acapararea afectiunii partenerului. In caz contrar, totul se va duce pe rapa.
 
 
FECIOARA cu FECIOARA
 
Daca amandoi partenerii au teluri inalte si isi doresc sa fie sanatosi, aceasta combinatie de zodii ar putea fi una de vis. In caz contrar, sansele de reusita sunt foarte mici. Fecioarele au tendinta de a incerca sa isi manipuleze partenerul dar nu suporta sa fie manipulate la randul lor. Asa ca doar un control foarte bun al acestei nevoi va duce la o relatie de success.
 
 
BALANTA cu BALANTA
 
Balantele isi dedica foarte mult itmp sa isi multumeasca jumatatea, daca o iubesc cu adevarat. Asa ca o relatie intre doua balante are toate sansele de reusita pe termen lung. Lucrurile ar putea sa se schimbe daca intervine gelozia, caracteristica acestei zodii. Pentru success garantat, trebuie sa aveti incredere in partener.
 
 
SCORPION cu SCORPION
 
O relatie intre doi scorpioni este ca un film de actiune. Are drama, dragoste, pericol si de multe ori un deznodamant fericit. Astfel, doi Scorpioni intr-o relatie amoroasa vor trai stari extreme in marea majoritate a timpului, pe care le vor gestiona cu suscces in asternut.
 
 
SAGETATOR cu SAGETATOR
 
Sagetatorii iubesc sa se distreze, sa calatoreasca si sa faca lucruri multe in exterior. Nu stau foarte bine la capitolul fidelitate insa, iar acest lucru ar putea sa-I faca sa se desparta. Mai mult decat atat, sunt mereu suspiciosi pe persoana iubita. Asa ca daca nu sunt aproape in permanenta impreuna, doi sagetatori nu au mari sanse de izbanda daca se afla intr-o relatie.
 
 
CAPRICORN cu CAPRICORN
 
O relatie intre doi capricorni este destul de... seaca. Acest lucru este cauzat de faptul ca amandoi sunt persoane foarte realiste si sincere cu ei insisi. Asa ca o astfel de relatie nu este bazata pe romantism sau pe dulcegarii si poate sa fie destul de brutal. Nu are sanse mari de izbanda daca nu reusiti sa descoperiti pasiunea mai des.
 
 
VARSATOR cu VARSATOR
 
Varsatorii sunt foarte deschisi la minte si visatori. O relatie intre doi Varsatori este aproape identical cu o relatie intre un Varsator si un Geaman, adica este perfecta, mai putin din punct de vedere sexual. Daca doriti ca totul sa mearga ca pe roate in relatie si sunteti amandoi varsatori, ar trebui sa “va iubiti” mai des.
 
 
PESTI cu PESTI
 
Pestii se consuma foarte mult si au nevoie deseori de suport din partea jumatatii lor. Dar acest lucru nu poate veni in momentul in care partenerul se consuma si el la randul lui. O relatie intre doi Pesti poate sa mearga bine doar daca, pe rand, partenerii nu se mai pun pe primul plan pe ei insisi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0