Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce spun visele despre sanatatea ta

Ce spun visele despre sanatatea ta
Poate ca, ultima data cand te-ai trezit din somn, te-ai intrebat de ce ai visat ca erai iar in liceu, stand in banca si asteptand teza la matematica pentru care nu ai invatat nimic. Cand vine vorba de interpretarea visului, iti pui problema care este legatura dintre acesta si sanatatea ta mentala, daca este doar o reflexie a ceea ce ai simtit vizavi de un anumit eveniment, relatie sau daca este doar o amintire.


Dar, dupa ce cercetarile recente au aratat o posibila legatura intre tulburarea de somn care ne face sa gesticulam si sa vorbim in somn si o forma des intalnita de dementa, poate ca sunt mult mai multe lucruri pe care trebuie sa le aflam despre sanatatea fizica numai analizand visele.
Cercetarea, prezentata in cadrul intalnirii anuale a Academiei Americane de Neurologie, indica faptul ca barbatii care se confrunta cu un factor de risc de dezvoltare a dementei cu corpi Lewy, a doua cea mai intalnita forma de dementa la varstnici, dupa Alzheimer.
Ai febra. Daca esti genul de persoana care ignora semnele care prevestesc boala, poate un cosmar iti va deschide ochii. Boala da cosmaruri, conform cercetatorilor de la Mayo Clinic, mai ales daca faci si febra. Daca nu ai fost atenta la ce ti-a spus organismul pana acum, in dimineata de dupa un cosmar oribil ai face bine sa deschizi ochii.
Stresul incepe sa te macine un pic prea mult. Se prea poate sa ignori si semnele care iti spun ca esti un pic mai mult decat stresata. Uneori, stresul se poate manifesta sub forma unui vis care se repeta (visezi mereu ca pierzi avionul, de exemplu). Alteori, un vis cat se poate de bizar iti spune ca e vremea sa o iei mai usor. Unii spun chiar ca visele provocate de stres ne pot ajuta sa intelegem ce ne supara si de ce avem o anumita stare.
Ti-a scazut glicemia. Daca persoanele suferinde de diabet se confrunta cu o scadere serioasa a glicemiei, unul din imptomele posibile poate fi cosmarul. Prea multa insulina sau anumite medicamente pot cauza hipoglicemia. Bineiteles, majoritatea diabeticilor invata sa identifice de timpuriu semnele glicemiei, inainte ca visele urate sa indice o problema. Dar hipoglicemia poate aparea in timpul somnului.
Esti insarcinata? Vesti bune! Gravidele viseaza mai mult. Pe perioada celor 9 luni, visele par sa devina mai intense. Desi visele cosmaresti nu sunt neaparat o placere, o viitoare mama care are un vis alarmant este chiar norocoasa: conform unui studiu israelian efectuat in randul a 166 de femei insarcinate a descoperit ca, cu cat cosmarurile sunt mai grozave, cu atat e mai scazut riscul de depresie postpartum. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cosmaruri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei insarcinate

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0