Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce tinute purtam in vacanta de Paste: la masa in familie, biserica, picnic sau petreceri

de Sunt Fericita la 2016-04-28
Ce tinute purtam in vacanta de Paste: la masa in familie, biserica, picnic sau petreceri
Dupa Craciun, Pastele este cea mai importanta sarbatoare a romanilor, iar obiceiul este sa purtam haine noi! Aceasta traditie dateaza de mai bine de o mie de ani.


 Cei care se botezau in timpul slujbei de Paste erau imbracati in alb si purta aceste vesminte timp de o saptamana ca un simbol al vietii noi si pentru a arata ca impartasesc noua viata de crestin. Obiceiul de a purta haine noi a dainuit in timp si s-a „suprapus” peste simbolul iepurasului.

Traditie sau nu, de Paste purtam haine noi! The Dresser poate fi "consilierul" tau vestimentar si iti propune tinute adaptate momentelor cheie" ale acestei sarbatori care se intinde pe parcursul mai multor zile. In saptamana de dinaintea Pastelui participam la slujbele de Denii, iar vinerea trecem pe sub masa si inconjuram biserica.

Este cazul sa abordam tinute casual, cu nuante bine temperate si elemente neostentative. O fusta pana la genunchi si o bluza cu un cardigan sau o rochie cu un sacou, in nuante neutre reprezinta o tinuta ideala pentru aceste zile in care nu trebuie sa epatam.

Fiind primavara, iar vremea este instabila, in Noaptea de Inviere poti purta un trench sau un pardesiu care te vor proteja de vant si de stropii de ploaie.

Duminica, la masa de Paste, iti recomandam un look elegant si feminin: o rochie cu imprimeuri florale, sau cu buline, elemente geometrice.

Pentru ca Pastele se suprapune in acest an cu 1 mai, s-ar putea sa pleci la mare, sa mergi la o petrecere sau sa iesi in natura, la picnic. Pentru o escapada pe litoral iti recomandam un bagaj cu lucruri esentiale: un trench care sa te apere de vant, un cardigan, o esarfa, jeans si topuri lejere.

Pentru party, o rochita "little black" te va scoate din impas, daca este accesorizata cu pantofi cu toc inalt si bijuterii extravagante. La picnic poarta jeans colorati si o camasa din bumbac, ale carei maneci le poti sufleca.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masa de paste

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0