Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce tinute purtam la nuntile din sezonul de toamna 2015

de Sunt Fericita la 2015-09-22
Ce tinute purtam la nuntile din sezonul de toamna 2015
Toamna este anotimpul in care au loc cele mai multe nunti. Temperaturile sunt inca prietenoase, soarele nu mai este la fel de puternic precum vara, iar natura se „coloreaza” in nuante romantice, minunate. In plus, nuntile organizate toamna sunt mai putin costisitoare, iar programarile mai lejere, deci aveti toate sansele sa gasiti locul preferat liber, chiar si sambata.


Asadar, in afara de aspectul financiar, nici cel estetic nu este de neglijat. Daca va puneti amprenta in organizarea nuntii puteti sa realizati singuri elemente de decor folosindu-va de tot ce are natura mai frumos in aceasta perioada: dovleci, frunze ruginii, castane, macese... cu moderatie insa, pentru a nu se transforma totul intr-o petrecere de Halloween.
 
Dincolo insa de petrecere, dilema cea mai mare ramane vestimentatia. Ce rochie sa porti, daca nu ti-ai achizitionat tinuta nuptiala inca din vara? Vestile sunt minunate si in aceasta zona. Majoritatea magazinelor aplica reduceri de pret generoase, de pana la 40%, asa cum vei gasi la Bella Sposa din Bd. Dacia 153-155 sau pe www.bellasposa.ro, asa ca bugetul tau va fi mai relaxat si vei putea sa investeti banii ramasi in alte detalii.
 
   Toamna poti purta rochii cu dantela si broderie, in special aplicata pe umeri si pe brate. Intrucat nu este foarte cald afara este ideal sa optezi pentru un astfel de model de rochie, fie ca aceasta este sirena sau printesa. Modelele  Emilda, Enid, Ermelinda, Eve, Ezel, Idalina din colectia La Sposa vor contura o aparitie romantica si eleganta, de un rafinament aparte.
 
   Daca nunta ta va fi in septembrie sau chiar in octombrie, poti indrazni sa alegi o alta nuanta de rochie decat clasicul alb si ivoire. Opteaza pentru o rochie bej-aurie, in tendinte in aceasta perioada, precum modele din colectia Demetrios, Ellis Bridals sau Fara Sposa, disponibile tot pe www.bellasposa.ro, prin care vei face o declaratie de stil. Le poti accesoriza cu bijuterii aurii sau aramii pentru a da acel aer cald si tomnatic tinutei tale.  
    
   Nu uita, ca farmecul sta in detalii, asa ca pregateste si domnisoarelor tale de onoare un dress-code adecvat (eventual poti recurge la rochii portocalii sau aurii) sau da-le nuntasilor elemente tomnatice cu care sa isi accesorizeze tinutele, precum insigne in forma de frunze de artar sau orice alt element neconventional pentru a da o nota ludica nuntii tale. Si inca un amanunt: organizeaza-ti nunta in preajma unui cort sau a unui restaurant si pregateste-te cu numeroase... umbrele!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nunta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna 2015

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0