Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce tinute purtam la petrecerea de Valentine`s Day

de Sunt Fericita la 2016-02-11
Ce tinute purtam la petrecerea de Valentine`s Day
Au mai ramas doar cateva zile pana la Valentine’s Day si cu siguranta te pregatesti sa sarbatoresti cel mai romantic moment al anului alaturi de persoana iubita.


Mai ai inca timp sa iti alegi tinuta potrivita, fie ca vei petrece o cina linistita la restaurant, o seara energica in club sau un week-end romantic la munte. In mod normal, evenimentul este “marcat” si de purtarea unor tinute deosebite, iar culoarea traditionala a sarbatorii este rosul, simbol al pasiunii, dragostei si puterii de seductie.

Tocmai din acest motiv, am ales cele mai actuale piese vestimentare pentru ca tu sa te simti in largul tau in aceasta zi! Asadar, chiar daca in restul anului nu ai o “relatie” buna cu rosul, nu te feri sa il porti de Valentine’s Day!  
 
Trench-ul britanic din gabardina este o piesa iconica, ce atesta statutul unei personae si defineste stilul vestimentar effortless-chic. Daca aceasta piesa vestimentara nu face inca parte din garderoba ta, o poti achizitiona acum, intrucat nu reprezinta o cheltuiala, ci o investitie!
 
La teatru sau la opera, poarta o combinatie clasica: o camasa sau o bluza cu fusta si mixeaza o piesa rosie cu una alba sau neagra pentru un look rafinat. Accesorizeaza tinuta cu pantofi eleganti si o geanta structurata.
 
Rochiile flirty si salopetele fluide le poti purta in club! Poti opta si pentru o tinuta mai “cuminte” precum skinny jeans si un top transparent sau fara maneci. Accesorizeaza tinuta cu sandale si un plic!
 
   La munte, este indicat sa porti haine groase: un palton sau o jacheta din lana cu guler din blana, pulovere din lana merino, cape, saluri din casmir, UGG-uri. Fularul, caciula si manusile nu trebuie sa iti lipseasca… daca sunt imprimate cu inimioare este si mai bine!
 
   Evident, Valentine’s Day este si un moment prielnic pentru a-ti arata afectiunea fata de persoana iubita printr-un cadou. Un portofel, o camasa, un pulover, o curea sau o pereche de butoni sunt daruri inspirate, mai ales daca apartin unor brand-uri celebre.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0