Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa faci pentru a avea sprancene perfecte

de Camelia Diaconu la 2018-06-29
Ce trebuie sa faci pentru a avea sprancene perfecte
Forma sprancenelor este cea mai evidenta trasatura de la nivelul fetei si se observa imediat, indiferent daca este conturata sau nu. De multe ori, din lipsa unei forme naturale, multe femei apeleaza la diferite trucuri pentru a-si evidentia sprancenele. Tot de multe ori, din dorinta de a arata bine, se exagereaza, iar acest aspect nu este deloc unul estetic. Pentru a te bucura de sprancene cat mai naturale si corect pensate, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli. Iata care sunt!


Nu spune nimeni ca nu trebuie sa iti conturezi forma sprancenelor pentru a obtine un look curat si elegant, insa, de cele mai multe ori, conturul in exces, vopsitul sau chiar micropigmentarea nepotrivita, sunt factori care pot afacta trasaturile fetei. Sa ai sprancene  perfecte nu inseamna ca esti nevoita sa le ingrijesti ore in sir cu produse costisitoare din punct de vedere financiar, ci ai nevoie doar de cativa pasi pe care sa ii respecti. Sunt simpli, dar au efect de fiecare data. Iata care sunt:
 
Pentru a stabili o forma potrivita, piptana-ti intotdeauna sprancenele. Inainte de a fi pensate, trebuie pieptanate pentru a identifica forma. In momentul in care le piepteni vei observa mult mai usor firele de par mult prea lungi sau cele care trebuie pensate. 
Tunde-ti sprancenele. Nu toate firele de par cresc la fel, tocmai din acest motiv anumite fire vor fi mai mari si vor depasi forma aleasa pentru sprancene. Taie marginile inestetice cu ajutorul unei forfecute speciale pentru sprancene si vei observa ca look-ul tau va fi cu mult mai complet si ingrijit. 
 
Nu te pensa prea mult. O spranceana subtire nu face altceva decat sa ofera un aspect imbatranit al pielii. Chiar daca au fost trend-uri care promovau sprancenele pensate subtire, incearca sa renunti la pensatul in exces. De asemenea, nu astepta mult timp pana cand sa te pensezi deoarece cu cat vei vedea mai multe fire, cu atat vei fi mai tentat sa pensezi mai mult decat este cazul. 
 
Nu incerca sa iti faci doua sprancene identice. Nu intotdeauna ambele sprancene au aceeasi forma, asadar nu incerca sa le pensezi excesiv doar pentru a avea doua sprancene la fel. Chipul nu este simetric, asa ca nu te stradui sa iti faci doua sprancene simetrice. 
 
Incearca sa folosesti produse de stilizare. Daca nu esti norocoasa de la mama natura sa ai o forma perfecta a sprancenelor, atunci incearca sa folosesti cat mai multe produse care sa iti completeze forma. In momentul de fata gasesti disponibila o gama variata de produse, printre care, fard pentru sprancene, creion, ceara, rimel, gel pentru sprancene. Toate au rolul de a te ajuta sa-ti gasesti forma care te defineste si nu reprezinta o cheltuiala majora din bugetul tau.
 
Daca vei tine cont de aceste sfaturi, rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0