Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii pentru a slabi

Ce trebuie sa stii pentru a slabi
Stii prea bine ca trebuie sa-ti controlezi dieta pentru a slabi. Poate nu stii insa ca poti faci schimbari mici care sa te ajute sa economisesti caloriile (si banii) si sa obtii silueta mult visata. Esti gata sa incepi sa mananci sanatos


1. Nu mai ascunde fructele si legumele in sertarul frigiderului. Vei uita de ele si te vei infrupta din orice iti apare prina data in fata ochilor. In ceea ce priveste fructele, inspira-te de la ceea ce se poarta prin supermarket-uri si pregateste pungute cu felii de mere, boabe de struguri etc. pe care sa le iei de pe raft si sa le rontai linistita.
2. Asigura-te ca mananci proteine la fiecare masa, caci este nutrientul care te satura in cea mai mare masura.
3. Planificarea este cel mai important pas pe care trebuie sa-l facu pentru a manca sanatos, in portiile corecte. Pregateste-ti, daca nu mesele macar gustarile, pentru toate zilele saptamanii inca de duminica. Poti fierbe ouale pe care sa le tii in cutii de plastic, poti face piept de pui la gratar, poti fierbe broccoli sau fasole verde. Simplu, nu?
4. Nu te dai in vant dupa masurarea portiile? Atunci este bine sa stii ca, la o masa, trebuie sa mananci atatea proteine cat iti incap intr-o palma si legume, cat iti incap in doua palme. Nu manca mai mult de un pumn de fructe si doar o portie cat degetul mare de grasimi.
5. Ca sa eviti mancatul in exces, poti apela la tehnologia moderna si sa-ti descarci o aplicatie prin care sa monitorizezi ceea ce-ti pui in farfurie.
6. Baga-ti nasul in frigider si analizeaza la rece ce nu ar trebui sa fie acolo. Daca ai deschis o conserva acum patru zile si n-ai terminat-o, arunc-o. 
7. Japonezii au o expresie grozava cand vine vorba despre obiceiurile alimentare: „Hara Hachi Bu”, „Mananca pana cand esti 80% satul”. Mananca incet, nu te scula de la masa pana-n 20 de minute, dar imbucaturile tale trebuie sa fie rare. Simte fiecare aroma. Creierului ii ia 20-30 de minute sa realizeze ca e satul.
8. De fiecare data cand deschizi frigiderul sa mananci, intreaba-te asta: MERITA?
9. Mananca avocado in fiecare zi. Un studiu recent arata ca acest fruct ajuta la cresterea nivelului de colesterol bun, la o greutate corporala si la o talie mai mica.
10. Daca ti-e greu sa bei toata apa de care ai nevoie in fiecare zi, stoarce o lamaie in carafa de apa sau incearca sa pui felii de castravete sau chiar afine.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe si legume

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0