Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai inteligenta femeie din zodiac: nu se pune nimeni cu ea!

de Viorica Ghinea la 2017-09-01
Cea mai inteligenta femeie din zodiac: nu se pune nimeni cu ea!
Fiecare femeie din horoscop are calitatile ei si poseda un anumit tip de inteligenta, insa exista una care se afla in fruntea tuturor. Oricat de mult ar incerca celelalte reprezentante ale sexului frumos sa o intreaca, nu reusesc, cel putin nu fara sa depuna efort. Iata care sunt punctele ei forte si ce ar trebui sa inveti de la aceasta nativa!


Femeia din zodiac careia ii merge mintea brici


Este inteleapta, rationala si ambitioasa, asa ca putine femei pot iesi invingatoare intr-o confruntare. Asadar, cele care nu se simt sigure pe ele nu ar trebui sa faca greseala de a o provoca. Vor iesi sifonate dintr-o discutie de tipul “care pe care”. Nu degeaba aceasta ocupa locul unu in topul celor mai inteligente zodii.

Nu te mai tinem in suspans, ci iti prezentam in toata splendoarea pe cea mai inteligenta nativa din zodiac: femeia Capricorn. Aceasta reprezentanta are o cultura generala bogata, spirit de observatie dezvoltat si se pricepe de minune la tot felul de strategii.

Provocarile, fie ele de orice tip, nu o sperie, ci o atrag ca un magnet. Se face remarcata cu usurinta in orice mediu si devine repede un lider de grup. Ii place sa le ofere celor din jur lectii, in special persoanelor pe care nu le are la suflet. Ea nu raspunde la jigniri urat, ci gaseste intotdeauna o modalitate inteligenta de a le da peste nas celor care o provoaca.

Privita uneori cu invidie, alteori cu admiratie, femeia Capricorn nu se lasa trasa in jos de nimeni. Merge pe principiul ca nu trebuie sa te opresti niciodata din invatat, astfel ca obisnuieste sa citeasca articole si carti din tot felul de domenii. De la moda pana la stiinta, aceasta pare sa fie o enciclopedie ambulanta.

Cariera ocupa un loc important in viata femeii nascute in zodia Capricorn, astfel ca face orice ii sta in putinta pentru a se dezvolta cat mai mult pe plan profesional. Munca nu o sperie, ci o motiveaza sa depuna si mai mult efort pentru ceea ce isi doreste sa obtina in viata.

Nici nu te gandi sa o pacalesti pe nativa acestui simbol astrologic, fiindca vei avea parte de o surpriza colosala. Aceasta miroase de la o posta minciuna, asa ca va avea o lectie pe masura atunci cand se va simti dusa cu presul. Are grija sa afle toata lumea din jur isprava si nici nu uita prea curand ceea ce s-a intamplat.

Putini barbati reusesc sa o impresioneze pe aceasta nativa, iar cei care o fac se pot considera cu adevarat norocosi. Doar cei care bifeaza cat mai multe calitati de pe lista ei au dreptul sa mearga la o intalnire cu aceasta. Ceilalti pot sa astepte la coada mult si bine…


Daca ai ocazia, invata cat mai multe lucruri de la aceasta nativa. Iar daca esti tu cea mai inteligenta femeie din zodiac, atuci meriti aplauzele tuturor.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.38 din 5 - 20 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0