Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ceaiuri care te ajuta sa slabesti

de Raluca Garbea la 2021-02-16
Ceaiuri care te ajuta sa slabesti
Ceaiurile din plante medicinale reprezinta un ajutor important in lupta cu kilogramele in plus. Dar, acestea nu trebuie folosite ca metode de slabire in sine, ci doar ca ajutatoare in dietele pe care le folosesti pentru pierderea in greutate.


Anumite sortimente de ceaiuri detin proprietatile necesare pentru a reduce senzatia de foame si pentru a arde caloriile. In plus, acestea pot contribui la reducerea riscului de boli de inima si diabet.
 

Iata 5 ceaiuri care pot ajuta sa slabesti!

 
1) Ceai verde
 
Ceaiul verde reprezinta una din cele mai sanatoase bauturi din lume. El contine antioxidanti si nutrienti care au efecte pozitive asupra organismului.
 
Conform mai mult studii, polifenolii din ceaiul verde contribuie la reducerea absorbtiei grasimii in sange si la scaderea colesterolului, ducand astfel la reducerea greutatii corporale. Mai mult decat atat, fara acele kilograme in plus, poti avea o conditie fizica mai buna.
 
2) Ceai Oolong
 
Originea ceaiului Oolong dateaza de aproape 400 de ani. Este un ceai fermentat semi-verde, dar procesul de fermentare este oprit imediat ce frunzele de ceai incep sa isi schimbe culoarea.
 
Ceaiul Oolong controleaza metabolismul grasimilor din organism datorita compusului polifenolic.
 
3) Ceai de menta
 
Ceaiul de menta controleaza senzatia de foame prin scaderea apetitului. Renumit pentru efectele pozitive pe care le are asupra stomacului si tranzitului intestinal, ceaiul de menta combate senzatia de foame, fiind totodata revigorant.
 
4) Ceai alb
 
Ceaiul alb trece prin cel mai redus procedeu de procesare si, in acest mod, poate sa isi pastreze antioxidantii puternici. Acesta are un nivel usor mai ridicat de polifenoli decat ceaiul verde.
 
5) Ceai Rooibos
 
Ceaiul Rooibos este excelent pentru stomac datorita unui flanovoid unic si puternic -  aspalathin. Studiile arata ca acest compus poate reduce hormonii de stres care declanseaza o senzatie de foame excesiva.




Sursa foto: pexels.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0