Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 10 porunci ale unei vieti bune

Cele 10 porunci ale unei vieti bune
O viata buna inseamna sa nu presupui nimic, sa faci mai mult, sa vrei mai putin, sa zambesti mai des si sa iti dai seama cat de norocoasa esti acum.


O viata buna inseamna micile placeri care te fac fericita, faptele bune pe care le faci, obiectivele spre care tintesti, relatiile pe care le intretii si mostenirea pe care o lasi in urma.

Asa ca, incepand de azi, preia controlul. Iata zece „porunci” care sa te ajute sa traiesti mai bine si mai frumos.

I. Nu sunt perfecta si nici nu voi incerca sa fiu.

Gandeste-te doar la cate lucruri nu sunt realizate in lumea intreaga doar pentru ca oamenii asteapta timpul potrivit, locul perfect si imprejurarile ideale.

II. Nu am cum si nici nu voi incerca sa-i multumesc pe toti.

Orice ai face, vor exista intotdeauna oameni care nu vor fi de acord cu ceea ce faci tu. Asta e viata. Asa ca nu incerca sa ii multumesti pe toti. Fa in continuare ceea ce stii ca este corect si bine.

III. O sa ma implic in ceea ce cred.

Poate fi orice. Unii oameni participa la actiuni umanitare, altii gasesc refugiu in credinta, se inscriu in cluburi de societate sau isi sustin cauza pentru care lupta. In orice situatie, efectul psihologic va fi acelasi. A pune suflet in ceva in care crezi cu adevarat iti va aduce fericire si va da sens intregii vieti.

IV. O sa-mi stabilesc prioritatile si o sa iau lucrurile pe rand.


Stabileste-ti prioritatile si fa mai intai lucrurile importante. Este metoda cea mai buna de a transforma visul in realitate.

V. O sa imi aleg prietenii cu intelepciune.

Prietenii sunt familia pe care poti sa o alegi. Asa ca cel mai intelept este ca cei din jurul tau sa merite atentia si timpul tau.

Inconjoara-te de oameni care sunt ceea ce vrei tu sa devii. Alege oameni de care sa fii mandra, oameni pe care ii admiri si oameni care te iubesc si te respecta, oameni care iti fac ziua mai frumoasa doar pentru ca ii ai in viata ta.

VI. O sa ii ajut pe ceilalti atunci cand pot.

In viata primesti ceea ce daruiesti. Cand actiunile tale au un impact pozitiv asupra vietii altcuiva, aceasta influenta se reflecta si in propria ta viata. Cu cat ii ajuti pe ceilalti mai multi, cu atat mai mult vor dori si altii sa te ajute.

VII. O sa ma concentrez asupra lucrurilor pozitive.

Gandirea pozitiva este cheia oricarei reusite. Mintea trebuie sa creada ca poate sa faca un lucru inainte de a-l face efectiv.

Gandurile negative si emotiile destructive pot fi depasite prin dezvoltarea si cultivarea emotiilor pozitive care sunt mai puternice si au o influenta mai mare. Asculta-ti mintea si inlocuieste-ti gandurile negative cu ganduri pozitive. Oricum se prezinta o situatie, concentreaza-te asupra urmatorului pas pozitiv.

VIII. Pot sa fiu doar eu insami.

Judy Garland a spus la un moment dat: „Fii intotdeauna cea mai buna versiune a ta decat o versiune mai slaba a altcuiva”. Traieste-ti viata dupa acest principiu.

Nu ai cum sa incerci sa traiesti ca alta persoana. Singurul mod de a trai cu adevarat este sa fii tu insati. Si intreaba-te urmatorul lucru: „Daca mie nu imi place de mine, de ce i-ar placea altcuiva?”

IX. Voi fi aici, acum.

Viata se intampla aici si acum. In loc sa te gandesti continuu la trecut sau la viitor, exerseaza traitul in prezent. Vei vedea diferenta.

Prezentul este singurul lucru garantat. Acum inseamna viata. Nu o rata.

X. Lumea devine mai buna atunci cand perceptia mea se schimba.

Daca te trezesti in fiecare dimineata cu gandul ca ceva minunat se va intampla in viata ta in acea zi, vei vedea ca de cele mai multe ori chiar asa va fi. Contrariul este si el valabil. Tu alegi.


Viata ta e numai in mainile tale. Fii fericita!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ganduri pozitive

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre perceptie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0