Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 100 de reguli ale educarii copilului

Cele 100 de reguli ale educarii copilului
Nimic nu te poate pregati pentru a fi parinte. Cand devii parinte iti sunt testate rezistenta, nervii, emotiile si uneori chiar sanatatea mintala. Incepi sa te framanti in legatura cu schimbarea scutecului sau modul in care ii faci baie bebelusului, si nu dupa mult timp, descoperi ca acestea sunt cele mai mici provocari carora trebuie sa le faci fata. Si tocmai cand te gandesti ca ai reusit sa treci cu bine peste o perioada a copilariei, copiii cresc si scenariul e cu totul altul.


Exista o multime de metode nepotrivite pentru a-ti creste copiii, dar exista si o multime de metode potrivite. In cartea “Cele 100 de reguli ale educarii copilului” vei gasi principii pe care le poti adapta copiilor tai.
Iata 3 reguli esentiale pentru educarea copiilor:
1. Trateaza-ti copiii cu respect.
Daca tu nu-i respecti, la randul lor nu te vor respecta. Faptul ca le vorbesti frumos nu-ti va submina autoritatea. Copiii vor intelege repede ca “Te rog, spala-te pe dinti” sau "Esti dragut sa asezi masa?" suna ca o rugaminte, dar de fapt n-au de ales. Nu faci decat sa-i inveti sa se poarte frumos in cel mai eficient mod posibil – prin demonstratie.
Si nu numai bunele maniere trebuie sa le invete prin puterea exemplului. Nu-ti incalca niciodata promisiunile, nu-i minti niciodata.
2. Sa fii un bun parinte inseamna sa-ti asumi riscuri calculate.
Copiilor trebuie sa li se permita sa invete propriile lectii, sa faca propriile greseli. Daca nu-si asuma riscuri, nu invata niciodata.
Nu poti sa iei tot timpul decizii presupunand ca se va intampla cel mai rau lucru posibil. Daca faci asa, o sa spui intotdeauna “nu” din start, pentru ca nimic nu este 100% sigur.
3. Fii consecvent!
Copiii trebuie sa stie ce este si ce nu este acceptabil. Daca nu primesc un mesaj consecvent, nu au niciun indiciu despre cum trebuie sa se comporte si care sunt limitele. Prin urmare, acesti copii vor fi confuzi, nesiguri, si probabil, se vor simti neiubiti.
Daca vrei sa afli care sunt celelalte 97 de reguli esentiale ale educarii copilului, te invitam sa dai click aici.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reguli

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre respect

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parinte

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0