Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 8 alimente care ard grasimea abdominala!

de Alina Ilie la 2016-08-18
Cele 8 alimente care ard grasimea abdominala!
Pentru a scapa de grasimea din jurul taliei este important sa mancati sanatosi si sa faceti exercitii fizice. Grasimea abdominala este asociata cu probleme grave de sanatate, precum diabet de tip II, hipertensiune arteriala, sindrom metabolic, chiar si cancer. Iata 8 alimente care reduc grasimea de pe abdomen:


1. Migdale

Migdalele contin grasimi polinesaturate si mononesaturate. Un studiu publicat in American Journal of Clinical Nutrition a dovedit ca fibrele din compozitia lor suprima foamea. Ele ajuta, de asemenea, lupta impotriva bolilor de inima.

Bogate in magneziu, migdale sunt o componenta cheie pentru construirea masei musculare. Asa ca pastrati intotdeauna migdale crude la indemana si consumati-le in salate sau alte feluri de mancare.

2. Pepene verde

Asociatia Dietetica Americana declara pepenele verde ca un aliment perfect pentru a reduce grasimea de pe abdomen. Pepene verde contine apa in proportie de 91 la suta si este sarac in calorii, fiind ideal in curele de slabire.
Este bogat in vitaminele B1, B6 si C, precum si potasiu si magneziu.

Un studiu interesant realizat la Universitatea din Kentucky a relevat faptul ca doua pahare de suc de pepene verde in fiecare zi, timp de opt saptamani, reduce greutatea corporala (in special grasimea din jurul abdomenului), fara a modifica masa musculara. Consumul regulat de pepene verde scade, de asemenea, riscurile asociate cu bolile de inima.

3. Fasole

Consumul regulat de fasole ajuta la reducerea tesutului adipos din organism, dezvolta muschii si  imbunatateste procesul de digestie. Fasole mentine senzatia de satietate mai mult timp, gratie continutului de fibre solubile. In plus, proteinele continute furnizeaza energie pentru corpul tau.

4. Telina

Telina este saraca in calorii, dar bogata in fibre, calciu si vitamina C, nutrienti care ajuta la pierderea in greutate.

Puteti sa beti o jumatate de pahar de suc de telina inainte de masa de pranz sau cina pentru a detoxifia organismul. Puteti adauga, de asemenea, telina la salata sau supa. Un avantaj suplimentar al telinei este ca are in compozitie apigenina, un compus natural care reduce riscul de cancer ovarian.

5. Castraveti

Castravetii sunt un aliment extrem de revigorant, 100 de grame de castravete continand aproximativ 96% apa si doar 45 de calorii. Este plin cu minerale, vitamine si fibre alimentare.

Mananca in fiecare zi o salata de castraveti si marar pentru a curata corpul de toxine si pentru stimularea sistemului digestiv. In plusc, iti asigura o piele stralucitoare, deoarece este bogat in vitaminele B si C.

6. Rosii

O rosie mare are doar 33 de calorii.

In plus, licopenul, un puternic antioxidant, ofera o multime de beneficii pentru sanatate cum ar fi reducerea ridurilor, lupta impotriva cancerului si reducerea nivelului de colesterol. Rosiile sunt o sursa excelenta de substante nutritive, cum ar fi fier, potasiu, vitaminele A si C. Deci, pentru un corp sanatos, includeti rosiile in dieta de zi cu zi.

7. Avocado

Un important aminoacid cunoscut sub numele de lecitina ajuta la gestionarea greutatii corporale. De asemenea, sursa de grasimi mononesaturate si polinesaturate, avocado ajuta in procesul de slabire.
In plus, avocado are proprietati anti-imbatranire, antifungice si antibacteriene, regasindu-se in multe produse de infrumusetare.

8. Mere

Merele sunt bogate in fibre dietetice, flavonoide, fitosteroli si betacaroten, care mentin senzatia de satietate. C

Compusul natural din mere cunoscut sub numele de pectina contribuie la pierdere in greutate. Fructele bogate in pectina reduc riscul de cancer de colon.

Sursa: top10homeremedies.com
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.46 din 5 - 23 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grasime abdominala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pepene

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0