Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune 5 alimente pentru un ten vizibil sanatos

de Camelia Diaconu la 2020-09-17
Cele mai bune 5 alimente pentru un ten vizibil sanatos
Alimentatia reprezinta un factor extrem de important pentru functionarea optima a organismului. Dar, pe langa asta, o alimentatie corect aleasa si sanatoasa este vizibila si la nivelul pielii printr-un ten impecabil. Alimentele prin simpla lor folosire sunt, de multe ori, un tratament natural care ingrijesc tenul si ii ofera proprietatile nutritive de care acesta are nevoie. Dar, cum stii care sunt cele mai indicate produse, care iti curata, hidrateaza si hranesc tenul?


Pentru imbunatatirea vizibila a tenului, iti prezentam care sunt cele mai potrivite 5 produse pe care trebuie sa le consumi intr-un mod regulat. Pielea ta va beneficia de vitamine, antioxidanti, iar toxinele din corp vor fi eliminate.  
 
Ulei de migdale dulci. Despre migdale stim deja ca sunt sanatoase si ii ofera organismului sursa de nutrienti de care acesta are nevoie. Sunt gustoase si pot reprezenta gustarea ideala si consistenta dintre mese. Insa, un adjuvant natural al sanatatii il reprezinta uleiul de migdale duci. Este un produs recomandat de catre specialisti in tratamentele de infrumusetare datorita proprietatilor hidratante, dar si de regenerare a stratului lipidic cutanat. O cantitate de ulei de migdale consumata in mod regulat ofera acizii grasi nesaturati, care se absorb rapid in piele si hidrateaza tesutul. Foloseste-l in salate,  preparate culinare si vei vedea cum va imbunatatii gustul mancarii. 
 
Unt de karite. Nu a fost un produs tocmai stiut pana cand nu i s-a cunoscut valoarea proprietatile. Uleiul de karite creste in Africa de Centru si de Vest si este produs in mod natural de catre arborele Butyrospermum Parkii. Are fructe care sunt asemanatoare cu niste nuci, in interiorul carora se afla o crema alba. Crema reprezinta untul de karite, un produs cunoscut datorita proprietatilor de hidratare, cu o actiune nutritiva, tonifianta si emolienta, care protejeaza pielea. Este un produs indicat si pentru protectia impotriva radiatiilor solare, dar si in cazul imbatranirii cutanate. 
 
Ulei de avocado. Pe langa gustul intens pe care il are, fructul avocado este si un produs recomandat pentru consum atunci cand iti doresti sa te bucuri de un ten vizibil sanatos. Uleiul de avocado este un produs ideal pentru pielea deshidratata deoarece are o actiune regeneranta, hidratanta si ii ofera protectie. Poate fi folosit si atunci cand stai la soare deoarece este rezistent impotriva razelor UV. 
Ananas. Este un fruct dulce, care iti poate satisface si nevoie de a consuma alte prajituri sau alimente dulci. Este produsul care, consumat in mod regulat imbunatateste functionarea organismului deoarece are efecte antiinflamatorii. La nivelul pielii, ananasul poate exfolia si netezi pielea, lasandu-ti un ten catifelat si fara imperfectiuni. 
 
Strugurii. Sunt fructele care actioneaza cel mai profund la nivelul colagenului si reprezinta proteinele de care tesutul cognitiv are nevoie. Strugurii sunt gustosi, iti ofera senzatia de satietate, fiind benefici si in dietele pentru slabit, dar actioneaza si la nivelul pielii, pastrandu-i elasticitatea. Consumul regulat de struguri are rolul de a mentine flexibilitatea pielii si, de asemenea, de a mentine umiditatea de care aceasta are nevoie. 
 
Legumele. Nu uita ca legumele se afla printre cele mai sanatoase alimente pe care este indicat sa le consumi in fiecare zi. Printre ele sunt recomandate: fasolea verde sau uscata, mazarea, lintea, fie fierte in abur ori preparate la cuptor. Din toate produsele poti prepara si supe crema, care sunt la fel de sanatoase pentru organism. Boabele legumelor au rolul de a netezi ridurile fine de expresie, care apar o data cu trecerea timpului. 
 
Pentru a te bucura de o viata cat mai sanatoasa nu uita sa consume zilnic lichide. Apa este elemental esential daca iti doresti o piele hidratata si elastic. Lipsa consumului de apa poate duce la deshidratarea si uscarea pielii si de aici aparea si lipsa stralucirii.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0