Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune pozitii intime pentru femei si barbati

de Viorica Ghinea la 2017-08-02
Cele mai bune pozitii intime pentru femei si barbati
Fiecare persoana are preferintele ei atunci cand vine vorba despre actiunea din dormitor, insa exista trei pozitii intime care iti pot schimba complet viata sentimentala. Iata care sunt cele mai bune posturi in pat atat pentru femei, cat si pentru barbati!


Top 3 pozitii intime care vor schimba atmosfera din dormitor


De multe ori pozitiile intime sunt necunoscuta din ecuatia care te conduce catre placeri nebanuite. De aceea trebuie sa observi cu atentie in ce posturi te simti cel mai bine, dar si care par sa il implineasca pe partenerul tau. Mai jos gaseste un top 3 care nu te va dezamagi niciodata in dormitor.

1. Calareata inversata

Nu mai reprezinta o surpriza pentru nicio reprezentanta a sexului frumos ca barbatii se simt excitati atunci cand partenera lor preia controlul in dormitor. De aceea ar trebui sa pui accent pe pozitii intime care iti pun in evidenta abilitatile, iar “calareata inversata” este una dintre acestea.

Tehnica erotica

Partenerul tau sta intins pe spate si tine genunchii usor indoiti, astfel incat sa te poti sustine si misca mai usor in timpul actului. Tu te asezi deasupra, cu picioarele deoparte si de alta a trupului sau, dar cu spatele catre el. Poate ca nu va exista acea conexiune speciala care se creeaza atunci cand va priviti in ochi, insa te vei simti in largul tau. Vei putea sa stabilesti ritmul pe care ti-l doresti si sa te bucuri de fiecare senzatie asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Fii sigura ca si partenerul tau se va bucura din plin de aceste momente intime petrecute alaturi de tine.

Nu te grabi sa intri intr-un rimt alert, ci bucura-te de senzatiile pe care le ofera miscarile mai lente. Gusta pe indelete fiecare clipa si vei atinge placerea maxima mai repede decat iti imaginezi.

2. Femeia deasupra

Printre cele mai bune pozitii intime pentru femei si barbati se numara si “femeia deasupra". O poti realiza dupa “calareata inversata” daca vrei sa iti privesti intens partenerul in ochi chiar inainte de a atinge punctul culminant al partidei intime. In plus, aceasta postura ii asigura partenerului tau o frumoasa priveliste asupra corpului tau. Nu se va plange niciodata de tehnica ta atat timp cat simte ca te implici complet si ca iti dai toata silinta pentru a-l face fericit in pat.

Tehnica erotica

In timp ce partenertul tau se intinde pe pat, tu te asezi deasupra, cu genunchii indoiti de o parte si de alta a corpului lui. Poti sa stai dreapta, te poti arcuiesti usor pe spate ori te poti apleca asupra iubitului tau. Testeaza toate unghiurile astfel incat sa descoperi harta placerii pe care ti-o pune la dispozitie aceasta postura romantica. Studiaza atent si chipul partenerului tau pentru a observa ce anume ii place cel mai mult.

3. Doggy style

Nu exista reprezentant al sexului opus care sa refuze pozitiaintima “doggy style”. Aceasta pune accent pe rolul de dominant si supus, unde primul este ocupat de barbat, iar al doilea de femeie. Incurajeaza-l pe partenerul tau sa se manifeste asa cum isi doreste si implica-te si tu in jocul lui. Lasa-ti imaginatia libera si gandeste-te la toate fanteziile care iti stimuleaza simturile. Bucura-te de fiecare senzatie si uita de toate complexele si de toate grijile. Acest moment intim iti este dedicat tie si partenerului tau.

Tehnica erotica

In timp ce partenerul tau se pozitioneaza in spatele tau, sprijina-te in brate ori antebrate si genunchi. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi prada ritmului stabilit de iubitul tau si sa inchizi ochii pentru a gusta din plin fiecare schimbare de intensitate. Placerea nu se va lasa prea mult timp asteptat in aceste conditii intense.

Acestea sunt pozitiile intime care te aduc mai aproape de placere cu fiecare miscare. Nu te teme sa fii chiar tu cea care i  le propune partenerului.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.11 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata intima

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0