Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune si cele mai rele alimente pentru libidoul tau

Cele mai bune si cele mai rele alimente pentru libidoul tau
Este nevoie de mult mai mult decat niste lumanari parfumate si Marvin Gaye in fundal pentru a te simti sexi. Un stil de viata sanatos (mancare, exercitiu fizic) te fac sa arati si sa te simti mai bine si sa ai si o viata sexuala mai plina de satisfactii. Aici venim noi si-ti spunem ca unele alimente sunt bune pentru tine, altele nu, caci legatura dintre mancare si sex nu exista doar in mintea noastra, ci este una cat se poate de reala si reciproca.


Capsunile
Cele mai bune
Hai s-o spunem pe fata: capsunile sunt sexi. Iata de ce: o buna circulatie este cruciala pentru functionarea organelor sexuale, iar capsunile au multi antioxidanti care favorizeaza sanatatea inimii si a arterelor.
Au si vitamina C care, impreuna cu antioxidantii, creste cantitatea spermei. Inmoaie capsunile in ciocolata neagra care are metilxantine care activeaza libidoul. 
Alcoolul
Cel mai rau
Un pahar de vin te face mai relaxata si mai vorbareata. Crezi ca te ajuta sa relationezi mai bine cu oamenii straini cand mergi al o petrecere sau iesi in oras. 
In realitate insa, alcoolul poate fi cel mai rau lucru ce i se poate intampla vietii tale amoroase. Daca bei prea mult, nu mai ai chef de nimic, pielea ta este mai putin sensibila si poti ajunge sa iei decizii nesanatoase (cum ar fi sexul neprotejat).
Avocado
Cel mai bun
Acesta este un superfruct, bogat in vitamina E, cu proprietati antioxidante, potasiu si vitamina B6 care pot preveni problemele de inima si influenteza pozitiv circulatia sangelui. 
este si o sursa binecunoscuta de grasimi monosaturate.
Orice iti ajuta inima si circulatia sunt bune si pentru viata ta sexuala. Barbatii cu probleme cardiace au si disfunctie erectila. 
Migdalele
Cele mai bune
Migdalele contin zinc, seleniu si vitamina E, vitamine si minerale care par importante pentru sanatatea sexuala si a reproducerii.
Seleniu da o mana de ajutor si impotriva infertilitatii, iar vitamina E se ingriejste de sanatatea inimii. Zincul este o minerala care ajuta la producerea hormonilor masculini si creste libidoul.
Au si grasimi bune, acizi grasi omega 3, care ajuta circulatia sangelui. 
Friptura
Cea mai rea
Desi carnea ne ofera proteine si zinc, contine si multe grasimi saturate si colesterol. O dieta bogata in carne este asociata riscului crescut de diabet tip 2, tensiune ridicata si probleme cardiace, toate acestea intervenind in calea unei vieti sexuale satisfacatoare. 
Un stiu publicat in 2006 in Chemical Senses sugereaza ca, daca mancam carne, avem un miros corporal mai putin placut.
Cartofii dulci
Cei mai buni
Cartofii dulci sunt bogati in potasiu care ajuta la lupta impotriva tensiunii arteriale asociata cu disfunctia erectila. 
Au si betacaroten, furnizandu-i organismului vitamina A despre care se crede ca lupta impotriva infertilitatii. 
Seminte de susan
Cele mai bune
Zincul ajuta la producerea de testosteron si le creste barbatilor productia de sperma. Sursa numarul 1 sunt stridiile. Dar sa fim sinceri: de cate ori mancam stridii. Iata si alte surse: semintele de susa. Poti sa arunci seminte de susan peste niste legume trase la tigaie. Delicios! 
Pepene
Cel mai bun
Are putine calorii, dar multi fitonutrienti. Licopeina, citrulina si betacarotenul din pepene ajuta la relaxarea vaselor de sange si sunt stimulanti naturali ai dorintei sexuale.

sursa foto: www.sxc.hu
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre libido

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre legume

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre capsuni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatatea inimii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0