Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune strategii pentru relatia perfecta

Cele mai bune strategii pentru relatia perfecta
Iti prezentam mai jos trucuri testate de cupluri fericite, cu o rata de succes de suta la suta. Relatiile armonioase sunt la indemana oricui: trebuie sa fii desteapta si abila. Si sa-l iubesti!


Nu incerca sa schimbi lucrurile de care te-ai indragostit
Nu uita ca fiecare trasatura de caracter pe care o iubesti la el are si un corespondent mai putin placut. Asa ca, daca-l admiri pentru ac are o minte agera, nu-l mai bate la cap ca nu vrea sa mearga in vizita la familia Popescu. Imbratiseaza ceea ce e unic la el, caci valoreaza mai mult decat toti popestii din lume.
Fa din sanatate o prioritate
Daca esti mai sanatoasa asta se va vedea in toate palierele vietii tale, inclusiv in relatia romantica. Daca mananci corect, faci sport, te simti sexi si iti apreciezi corpul mai mult. Iti va da puterea sa lasi un pic garda jos, lucru important cand vine vorba de crearea intimitatii.
Prosteste-te
Rasul te relaxeaza si te face sa te simti mai aproape de persoana iubita, asa ca transforma-l in prioritate. Pare putin, dar schimba tonul relatiei.
Cresteti si separat
Pe cat de important este sa petrecti timp impreuna, nu trebuie sa uiti ca o casatorie nu este o insula, caci fiecare dintre voi are nevoie de un sistem de sprijin: familie si prieteni, dar si interese proprii. Tie iti place sa inoti si sa mergi cu bicicleta, lui ii place sa cante la pian si sa se uite la meciuri. Pasiunile diferite intaresc casatoria, caci muta presiunea de pe celalalt.
Viseaza in stil mare
Stati in fiecare saptamana deoparte, poate vineri sera, sa discutati despre sperantele si aspiratiile voastre de cuplu si despre ce v-ar face fericiti pe viitor. Puteti incepe cu 'Mi-ar placea sa cumparam o casa in urmatorii cinci ani' sau 'Hai sa mai afcem un copil'. Nu este vorba doar despre o planificare propriu-zisa, ci despre a ne imagina impreuna viitorul. Veti afla ce va place si veti trece peste eventualele blocaje curente.
Nu mai intreba "Sunt grasa?"
Cercetarile arata ca femeile au o imagine de sine supradimensionata cu 25%. Bucura-te, caci tocmai ai slabit! Nu-l mai intreba, caci ii dai idei. Repetai in schimb cat esti de frumoasa. Asa te va vedea si el.
Nu-l bate la cap. Mai bine pacaleste-l un pic
Daca vrei neaparat ceva si nu ai singura banii sa ti-l achizitionezi, prezinta-i proiectul ca o afacerea care este profitabila in primul rand pentru el. Planteaza samanta si ideea va creste. 
Spune-i ca este frumos
Nu uita sa-i spui mereu partenerului cat de atragator este.
Fa rost de o bona de incredere
Studiile arata ca un factor important al fericirii intr-o relatie este timpul pe care cuplurile il petrec socializand cu prieteni. Nu te mai simti vinovata ca pleci de langa copii: te intorci in cateva ore. 
Fii onesta in legatura cu banii
Nimanui nu-i place sa vorbeasca despre bani, dar secretele, fie ca este vorba despre o investitie proasta sau despre e-shopping in toiul noptii, ies mereu la iveala si fac rau. 
 
 
sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatia perfecta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bani

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0