Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune uleiuri pentru par si beneficiile acestora

de Viorica Ghinea la 2020-10-30
Cele mai bune uleiuri pentru par si beneficiile acestora
Ca sa ai podoaba capilara sanatoasa, stralucitoare si plina de vitalitate, nu este suficient sa o speli cu sampon si balsam, ci trebuie sa ai un tratament de ingrijire adecvat. Asigura-te ca folosesti cele mai bune uleiuri pentru par in mastile pe care le aplici. Descopera mai jos un top 5 al acestor produse naturiste si care sunt principalele lor efecte asupra cositelor tale.


6. Uleiul de avocado stopeaza cu succes caderea parului


Gratie aminoacizilor si acizilor grasi din compozitie, uleiul de avocado ofera stralucire naturala, stimuleaza cresterea firelor de par si tine la distanta afectiunile pielii capului. Acesta stopeaza cu succes caderea parului si sustine regenerarea rapida. Foloseste-l cu incredere in tratamentele pentru ingrijirea podoabei capilare si te vei bucura de rezultate uimitoare inca din prima saptamana. Nu trebuie decat sa il aplici pe par si sa il lasi sa actioneze 20 de minute inainte de a te spala pe cap.

5. Uleiul de jojoba incurajeaza cresterea rapida a firelor de par


Printre cele mai bune uleiuri pentru par se numara si cel de jojoba, astfel ca il poti include cu succes in ritualurile tale de infrumusetare. Acesta previne deshidratarea parului si despicarea varfurilor, fiind recomandat sa il aplici daca folosesti des placa de intins parul ori daca faci multe schimbari de styling. Tot ce trebuie sa faci este sa il masezi la radacina firelor de par si sa il intinzi si pe lungime daca te confrunti cu deshidratare. Uleiul de jojoba are efect puternic hidratant, dar reuseste sa tina sub control si productia in exces de sebum. Insa principalul avantaj ramane faptul ca incurajeaza cresterea rapida a firelor de par.

4. Uleiul de masline, printre cele mai populare uleiuri pentru par


Uleiul de masline este unul dintre cele mai populare ingrediente din mastile pentru ingrijirea parului. Acesta lupta cu succes impotriva matretii, a iritatiilor si a mancarimilor scalpului. Inca de la prima utilizare iti vei simti podoaba capilara mai fina,  mai stralucitoare si mai hidratata. Daca ai parul gras, nu aplica in cantitati mari acest ulei, pentru ca este mai greu de indepartat. Cel mai bine este sa il combini cu alte ingrediente cum ar fi bicarbonat de sodiu si suc de lamaie proaspat stors.

3. Uleiul de argan reface cu succes parul degradat

Denumit si “aurul Marocului”, uleiul de argan este un elixir pentru frumusete, fiind utilizat intr-o multime de tratamente atat pentru ingrijirea podoabei capilare, cat si pentru cea  a pielii. Datorita continutului ridicat de vitamina E, acest ingredient naturist trateaza  parul degradat, lipsit de vitalitate. In plus, este un aliat de baza si in lupta dusa impotriva matretii si a iritatiilor scalpului. Nu degeaba este inclus in ultima perioada in compozitia a tot mai multe produse destinate ingrijirii podoabei capilare. O masca de par cu ulei de argan iti va face podoaba capilara matasoasa, stralucitoare si usor de aranjat.

2. Uleiul de ricin intareste radacina podoabei capilare


Si uleiul de ricin are renume bun in tratamentele pentru ingrijirea podoabei capilare. Aplicat cu regularitate, acest ingredient naturist lupta cu succes impotriva factorilor cotidieni care afecteaza frumusetea parului (poluare, stres si alimentatie saraca in minerale si vitamine). Principalele beneficii pe care le ofera o masca de par cu ulei de ricin sunt: controlul asupra caderii firelor de par, intarirea foliculilor pilosi, tratarea matretii, repararea varfurilor despicate si stimularea procesului de regenerare.

1. Uleiul de cocos, locul 1 in topul uleiuiurilor pentru par


Uleiul de cocos este de departe cel mai bun ulei pentru ingrijirea podoabei capilare. Acest ingredient naturist hraneste scalpul si foliculii firelor de par promovand cresterea si ingrosarea acestora. Actioneaza cu succes chiar si in cazul unui par uscat si degradat, oferind rezultate uimitoare chiar de la primele aplicari. Il poti utiliza ca atare ori in combinatie cu alte ingrediente naturiste (oua, gel de aloe vera, etc). Este suficient sa il aplici de doua ori pe saptamana, cu o ora inainte de a face baie, pentru a te bucura de efectele pe care le ofera cositelor.

Aplica tratamente cu cele mai bune uleiuri pentru par si rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara. Podoaba ta capilara va avea un aspect mai frumos si mai sanatos inca de la primele aplicari.


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea parului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de masline

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masti pentru par

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0