Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai ciudate motive pentru care s-au casatorit oamenii

de Sunt Fericita la 2018-07-24
Cele mai ciudate motive pentru care s-au casatorit oamenii
In marea majoritatea a cazurilor, atunci cand vorbim de o casatorie, exista un consens, exista iubire, exista o chimie. De multe ori, insa, se intampla ca unele motive pentru care s-au casatorit oamenii sa fie de-a dreptul stupefiante pentru unele dintre noi.


1. "Am vrut sa nu-mi ranesc partenerul.". Cum o fi sa te casatoresti cu cineva doar pentru ca esti preocupata fix de sentimentele lui? Intelegem ca dragostea inseamna sa ai grija de cel care e langa tine, insa asta nu inseamna ca trebuie sa te neglijezi pe tine. Ce-ai face atunci cand incepi sa te plictisesti de relatie, atunci cand se instaleaza monotonia? Il vei parasi dupa un an sau doi?
 
2. "Nu am putut spune "Nu".". Chiar daca esti o persoana draguta care se gandeste tot timpul la altii inainte de a te gandi la tine, e important sa intelegi ca atunci cand vei spune "Da!" trebuie sa fie ceva ce tu iti doresti. La urma urmei, vorbim de un angajament important pe care doua persoane si-l asuma. Asadar, daca nu vrei sa faci pasul, nu-l fa! 
 
3. "Parintii mei pur si simplu il adora.". Irelevant, chiar si pentru femeile care provin din familii foarte conservatoare. Nu poti sa iti asumi o astfel de responsabilitate doar pentru ca el e pe placul parintilor tai. Trebuie sa il placi tu, iar gandul ca va veti petrece viata impreuna sa te bucure in fiecare clipa. Daca il plac asa mult, atunci sa se mute el cu ei si sa traiasa impreuna pana la adanci batraneti, corect?
 
4. "Nu sunt atrasa fizic de el, dar se poarta foarte frumos cu mine." Cu riscul de a parea superficiale, noi vrem sa-ti spunem ca e important sa ai in vedere si faptul ca fizicul conteaza. Nu spunem ca trebuie sa fie patratele tot sau model, dar atunci cand il vezi ar trebui sa ti se faca "pofta". La urma urmei, nu uita ca oricine se poate schimba. Asadar, daca e vorba de kilograme in plus, lucrati impreuna si exista sansa ca totul sa mearga inspre bine.
 
5. "Am nevoie de bani...". Cata nevoie ai, de fapt? Stim ca e greu pentru o femeie sa reuseasca sa devina absolut independenta financiar, insa nu trebui niciodata sa te casatoresti doar pentru ca asta ar insemna siguranta financiara. In timp, banii isi vor pierde farmecul, iar tu te vei uita la un om pe care poate doar l-ai placut putin si nu l-ai iubit deloc. Nu mai vorbim si despre situatiile in care se ajunge la inselat...
 
6. "E momentul sa fac un copil." Daca asta e motivul principal, atunci ar trebui sa te gandesti si la faptul ca acel copil va avea nevoie de o familie, de o baza, de siguranta si sa vada dragoste in jurul lui. 
 
Finalmente, iti dorim sa-ti gasesti dragostea adevarata si sa iti continui viata cu el sau, de ce nu, cu ea. Noi nu judecam! :)
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casatorie

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0