Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai ciudate parcuri de distractie din intreaga lume

Cele mai ciudate parcuri de distractie din intreaga lume
Ce zici de o excursie in jurul lumii la cele mai neobisnuite parcuri? Iubitorii de adrenalina sunt invitati sa-si cumpere bilete la cele mai bizare parcuri de distractie...


Anual, sute de mii de oameni sunt atrasi de parcurile de distractie. Vrei sa pleci in concediu cu familia, insa nu ai gasit destinatia perfecta? Indiferent de varsta, parcurile de distractii reprezinta pentru multi vacanta ideala.
Potrivit Business Insider, iata care sunt cele mai bizare parcuri de distractie din lume:
1. Diggerland, Marea Britanie
Diggerland are patru locatii in Marea Britanie. In acest parc, copiii si adultii pot sa conduca excavatoare si utilaje folosite in constructii, fara sa fie necesar permisul de conducere. Parcul Diggerland este dotat cu utilaje de constructie modificate astfel incat sa fie conduse si de copiii de 5 ani.
Pe langa faptul ca poti conduce utilaje de constructie, Diggerland organizeaza anual curse cu tractoare precum Car Smash.
2. Tierra Santa, Argentina
Tierra Santa se intinde pe o suprafata de aproximativ 7 hectare si este singurul parc cu tema religioasa din lume. Vizitatorii se pot plimba pe strazile Ierusalimului si pot vedea scene din viata Mantuitorului. Este prezentata viata lui Iisus de la nastere si pana la Cina cea de Taina. 
In plus, in centrul parcului se poate observa statuia lui Iisus, inalta de aproximativ 12 metri.
3. Dwarf Imperium, China
Intregul parc este plin de pitici, care sunt cantareti, acrobati, dansatori, vanzatori si gardieni. Exista chiar si un pitic rege, care tine un discurs vizitatorilor in fiecare zi.
4. Republic of Children, Argentina
Parcul Republic of Children a fost creat pentru a-i invata pe copii cum sa isi exercite drepturile si responsabilitatile in societate. Situat in orasul La Plata, parcul ofea posibilitatea celor mici de a-si alege propriul Guvern. Acest parc are cladiri pentru Parlament si Guvern, teatru, restaurante sau aeroporturi.
5. Dickens World, Marea Britanie
Parcul Dickens World aduce la viata personajele din cartile lui Charles Dickens. Vizitatorii pot vedea scene din romanele lui Charles Dickens.
6. Hacienda Napoles, Columbia
Hacienda Napoles este fosta resedinta a traficantului de droguri Pablo Escobar. Aproximativ 50.000 de personae viziteaza parcul anual.
7. Parque Eco Alberto, Mexic
Parcul Eco Alberto ofera vizitatorilor oportunitatea de a simula traversarile ilegale de granite, cu scopul de a-i descuraja pe acestia sa faca acest lucru in realitate.
Principala atractie a Parque Eco Alberto este "Night Walk", care imita traversarea granitei dintre SUA si Mexic. Aceasta calatorie dureaza patru nopti, iar vizitatorii isi pot alege singuri ghidul.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concediu

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0