Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai dezgustatoare locuri din casa ta

Cele mai dezgustatoare locuri din casa ta
Surpriza: Nu e vorba nici de toaleta, nici de cosul de gunoi. Uita-te bine in jur si gandeste-te unde ar putea sa stea pericolele ascunse. Fa un fel de autodictare si apoi citeste lista de mai jos, sa vezi daca ai avut dreptate.


Chiuveta de bucatarie.
Desi vine in contact cu apa calda si detergent de nenumarate ori pe zi, chiuveta este plina de bacterii, chiar mai multe decat la o toaleta publica. Chiuveta de bucatarie este de 100.000 de ori mai contaminata decat chiuveta din baie, spune un studiu recent. Freaca bine toata suprafata cu dezinfectant, de cel putin doua ori pe saptamana si elimina tot zatul de cafea, firimiturile de mancare si orice pata pe care o vezi.
Cafetiera.
Daca speli cafetiera pe dinauntru la fiecare 40-80 de folosiri, nu numai ca vei avea o cafea cu un gust mai bun, dar vei elimina si bacteriile si mucegaiul care apar in orice spatiu umed. Umple rezervorul cu apa si adauga otet alb si lasa asa 30 de minute. Ruleaza apoi un ciclu cu apa cu otet si apoi doua, trei cicluri cu apa simpla, pana dispare mirosul de otet.
Aragazul.
Pun pariu ca in autodictarea initiala ai trecut manerul usii de la frigider sau tastatura cuptorului cu microunde, dar aragazul este unul din cele mai contaminate spatii din casa, caci il atingem mereu cand suntem murdari de mancare si este mai greu de curatat luna decat manerul unei usi, de exemplu. 
Suportul de periute.
Aceasta cana pare benigna, dar este unul din cele mai pline de germeni locuri: contine peste 2 milioane de bacterii. Iar daca lemnul si bambusul ti se par atractive, sunt si greu de curatat, asa ca alege ceva ce este usor de spalat, cum ar fi otelul inoxidabil, plasticul. Spala recipientul de doua ori pe saptamana.
Covoarele.
Aspiratorul nu-ti curata si spatele covorului care este plin de sute de mii de tipuri de germeni care se hranesc cu celule de piele umana care cad, bucatele de mancare, polen si par de animale. Producatorii de textile spun ca este indicat sa bagi covorul la baie de abur la fiecare 18 luni.
Farfuria de mancare a animalului de companie.
Desi catelul mananca de doua ori pe zi, nu trebuie sa-i speli bolul de fiecare data. O singura data este suficient. Alege variante din otele inoxidabil si din plastic mai greu, caci acestea rezista bine la spalari frecvente.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casa si gradina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi utile

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre germeni

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bacterii

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0