Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai frumoase coafuri de vara: sapte idei chic si lejere

de Viorica Ghinea la 2017-07-18
Cele mai frumoase coafuri de vara: sapte idei chic si lejere
Aranjarea parului in sezonul estival se dovedeste de multe ori o adevarata provocare din cauza temperaturilor inalte si a umiditatii. In loc sa te chinui in continuare sa il prinzi in tot felul de moduri, alege cateva modele chic si lejere. Iata care sunt cele mai frumoase coafuri de vara si cum le poti realiza si tu!


Idei de coafuri de vara simple


Atunci cand esti in pana de idei si nu mai stii cum sa iti aranjezi podoaba capilara, inspira-te din aceste idei de coafuri de vara. Regulile de haistyling sunt simple. Opteaza pentru modele lejere, care iti ofera libertate si care devin aliatii tai intr-o zi caniculara.

1. Coada de cal reinterpretata

Te-ai plictisit de banala coada de cal? Incearca o varianta reinterpretata! Tot ce trebuie sa faci este sa prinzi la spate o coada simpla, dar sa lasi libera o sectiune frontala. Urmatorul pas il reprezinta rasucirea suvitei lasate in fata si prinderea acesteia peste elasticul pe care l-ai prins inainte. Fixeaz-o sub coada cu mai multe agrafe. Ai obtinut in doar cateva minute o coafura simpla, dar extrem de chic.


 

A post shared by Meaghan Sheets (@meglovesham) on

2. Coc lejer

Cocurile se numara printre cele mai iubite coafuri de vara, avand in vedere ca iti ofera un aspect elegant si ca te scapa de senzatia neplacuta din zilele caniculare. Pentru un look casual, mizeaza pe un model lejer, aparent messy, cu o impletitura laterala. Lasa si cateva suvite libere in fata, care sa iti sublinieze trasaturile faciale frumoase.


3. Impletituri frontale

Nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni faptul ca impletiturile fac legea in domeniul de hairstyling. Acest model este perfect atat pentru zilele ploioase de vara, cat si pentru cele in care ti s-a ingrasat prea repede bretonul si nu mai ai timp sa te speli pe cap. Realizeaza doua impletituri dinspre frunte spre spate, introducand treptat suvite in coafura, la fel ca in cazul popularelor codite afro. In plus, daca folosesti o cordeluta din piele, vei obtine un look hippie cuceritor. Completeaza modelul cu un half bun, adica un coc realizat cu jumatate din par, coafura care face ravagii de cateva sezoane bune.

4. Impletitura laterala

Acest model se numara printre cele mai frumoase coafuri de vara, asa ca trebuie sa il incerci si tu cat mai curand. Este perfect atat pentru iesirile in oras, cat si pentru plaja datorita aerului chic si relaxat pe care il ofera instant. Tot ce trebuie sa faci este sa impletesti o sectiune laterala si sa o duci spre spate, adaugand treptat alte suvite in aceasta, astfel incat sa fie bine fixata. Ca sa obtii un look estival, introdu in podoaba capilara cateva flori naturale ori pune pe cap o bentita cu motive florale.


5. Cozi rasucite

Podiumurile de moda ne-au tot demonstrat in ultimul timp ca au revenit in tendinte simpaticele codite scolaresti. Totusi, acest model de coafura nu avantajeaza prea mult o femeie matura. De aceea, ne-am gandit sa iti propunem una dintre cele mai frumoase coafuri de vara: cozile rasucite. Tot ce trebuie sa faci este sa te inarmezi cu cateva elastice de par subtiri. Prinde parul la spate in doua cozi, apoi lasa elasticul putin mai jos  si, cu ajutorul degetelor, separa in doua sectiunea de langa ceafa. Trage restul parului prin gaura creata. In functie de lungimea podoabei capilare, realizeaza acesti pasi de cateva ori, pana obtii efectul din imaginea de mai jos.

Idei de coafuri de vara complexe


Daca esti un talent innascut atunci cand vine vorba despre aranjarea parului, atunci te provocam sa incerci urmatoarele coafuri de vara. Acestea sunt mai greu de realizat, dar si efectul final este unul care te va face sa exclami “wow!”.


6. Coc cu impletituri la spate

Pentru realizarea acestui model de coafura, lasa libere una ori doua sectiuni de la spate. Impleteste-le de jos in sus pana ajungi in crestetul capului, adaugand treptat suvite noi in coafura. Nu te ingrijora in privinta aspectului fiindca nu trebuie sa fie perfect finisat. La final, prinde podoaba capilara intr-un coc lejer si aranjeaza-l astfel incat sa pui impletiturile in valoare.


7. Impletitura sofisticata

Urmeaza sa participi la un eveniment special si nu stii cum sa iti aranjezi parul? Iata un model care te poate inspira sa obtii cea mai frumoasa coafura dintre invitati. Acesta presupune impletirea laterala a podoabei capilare, dupa care continuarea cu o coada voluminoasa. Tu esti cea care alege stilul de impletire, insa iti recomandam sa alegi un model mai sofisticat, nu pe cel in trei. In functie de ocazia la care participi, “strecoara” in par un detaliu natural ori un accesoriu glam. Vei atrage instant privirile tuturor asupra ta.


Realizeaza si tu aceste coafuri de vara si vei primi o multime de complimente. Te vei simti confortabil, feminina si sexy.


Foto: pixabay.com, instagram.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.59 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0